zooooombie!

"God morgen" fra Arendal! Dette er jævlig flaut, men jeg stod ikke opp før 15.00 tiden i dag. Jeg prøvde klokken 10.00 men så hadde jeg så vondt at jeg bare gikk å la meg igjen.. Prøve igjen halv 12, men gikk ikke da heller. Så da ble det klokken 15.00 da.. Verste følelsen å ha sløst bort dagen.

Vi kom oss ikke avgårde fra Bergen før litt over 8 om kvelden... Vi fikk låne en bil, men vi hadde forsatt over 7 timer fra Bergen til Arendal. I tillegg måtte vi vente på fergene siden vi tok over Stavanger.. Litt over 3 om natten var vi fremme i leiligheten. ENDELIG! Følelsen var ubeskrivelig! Audun kjørte HELE veien stakkars og jeg holdt meg våken for at det ikke skulle bli kjedelig for han. Gjett om øynene våre svei..

Nå må jeg bare komme meg i dusjen for jeg føler meg som en jævla zombie og det er en helt forferdelig følelse. Jeg må også prøve å gå med en tur.. Det er jo sommer ute! Jeg har pakket ut heldigvis men vi har ingenting i kjøleskapet.. Så vi må storhandle. Jeg må også vaske klær. Heldigvis er leiligheten ryddet og vasket fra før vi dro! 10 poeng til oss!

Har dere en bedre start på uken enn meg? Jeg skal dusje også sitte meg ned å blogge litt. Jeg lovet dere bilder fra lørdagsfesten og det skal dere selvfølgelig få! Det blir ett litt gøyere innlegg enn dette her, haha :-)

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så utrolig kjedelig det med bilen, men håper du sjekker ut ryggen din, det hørtes ikke bra ut.. Deilig og sove ut uans om man får dårlig samvittighet haha, håper dere får en bedre start i morgen 😊
martaalise
martaalise,
Har fått sjekket den men er vond enda :-O
nouw.com/martaalise
Anette
,
Så fint at dere kom hjem til slutt. Utrolig fine bilder det forrige innlegget fra bursdagsfeiringen. Ble virkelig imponert!
martaalise
martaalise,
Line
,
Håper du har det bedre i dag. Stakkars.
martaalise
martaalise,
det har jeg <3
nouw.com/martaalise