You'll never walk alone

I går hadde vi en utrolig fin dag i Langesund. Wow! For en flott plass og for noen fine mennesker! Kusinen til Audun, Inger-Lise, har som vi har fortalt tidligere i ett innlegg, kreft. Og i går deltok vi på et arrangement for å støtte og hjelpe Inger-Lise i kampen mot kreften. Det var også en innsamling for de får ikke dekket neste behandling som er på 1 million kroner. Dere må gjerne lese mer om det HER. Jeg blir kjempe glad om dere har noen kroner til overs til å hjelpe Inger-Lise. 1 million er veldig mye penger. Men visst alle bidrar litt så kan det hjelpe veldig, veldig mye!

VIPPS: 17817

Kontonummer: 2601 3457 750

Vi gikk tidlig opp til svigerforeldrene mine i går. Audun ble med svigerfar for å sette ut båten deres mens jeg ble igjen med svigermor. Jeg ordnet og stelte føttene hennes, lakkerte neglene også. De ble så silkemyke og fine! Dette var en del av bursdagsgaven hennes. Skal vise dere hele i løpet av helgen. Tror jeg holdt på i nesten to timer i går. Men vi satt i solsteiken og preiket samtidig, så det var vedig koselig og noe jeg anbefaler dere å gjøre. Veldig koselig å gi bort en slik tjeneste istedenfor å kjøpe, kjøpe, kjøpe.

Senere på dagen i går spiste vi kyllingsalat og satte oss i bilen alle fire. (Oss + svigerforeldrene mine). Da dro vi mot Langesund og det tok ca 90 min å kjøre. Jeg sovnet på veien - sykt deilig! Når jeg kom frem var jeg helt opplagt og klar for å delta på arrangementet. Vi møtte opp på Brotorvet og der fikk vi høre utrolig tøffe, rørende og triste historier fra både Inger-Lise og andre damer som har hatt det tøft i kampen mot kreften. Jeg tror ingen av oss som ikke har hatt kreft kan forestille oss smertene, kampene hver dag, tankene.. Jeg ble veldig imponert. Men, på tross at noen tårer ga arrangementet meg en utrolig god følelse om at vi aldri må gi opp!

Sjekk det oppmøte! Dette var bare en vinkel. Det var mange flere enn på bildet...
Alle gikk med slike fine pins 💗

Langesund strålte!

Det var både folk som gikk og syklet som deltok på "Gå for Inger-Lise dagen". Vi gikk med svigers og resten av familien til Audun. Det var stekende sol og det passet oss bra!

Vi fikk også høre fantastisk flinke jenter som sang og danset for oss!

Dette er Chico. Fine hunden til Inger-Lise og de. Han hadde også sånn søt pins. Han likte hendene til Audun, haha :-) Etter arrangementet dro vi opp til Inger-Lise sammen med resten av familien. Vi fikk pizza og hadde en liten samling der. Veldig koselig avslutning på en flott dag!

I dag har dagen gått i ett men jeg synes ikke vi har gjort så veldig mye produktivt.. Flere som føler det slik av og til? Vi har gått en lang tur, hatt internett problemer (ringt Canal Digital maaaange ganger) og laget ferdig noe til helgens overraskelser. Så dere det på snap? (martalise)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Line
,
200 kr gitt ❤ hadde jeg hatt mer hadde jeg gjort det.
martaalise
martaalise,
Monics
,
Sendt 300 kr. Greit med det nye Vips systemet 😊 Da blir pengene overført på en-to-tre. Håper at det ender bra med Inger Lise, og at alle får medisinen de har krav på til slutt. Hilsen Monica
martaalise
martaalise,
Så utrolig snilt av deg <3 Jeg også! klem til deg!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så utrolig bra oppmøte, virkelig flott!❤️
martaalise
martaalise,
Ja ikke sant 😃<3
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Fantastisk oppmøte!
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
Helt fantastisk!
nouw.com/martaalise