yoghurt-smoothie

my jungel smoothie

God morgen bloggen! Her er det tidlig morgen for jeg må ringe Vianor angående bilen min i dag. Ene dekket var punktert og på fredagen fikk jeg meg en skikkelig overraskelse når jeg var ute på veien. Jeg, som har så dårlig peiling på bil, skjønte alt for sent at det var noe i veien. Stoppet opp og så et stort hull i dekket. Måtte ringe Falken og få flyttet bilen. Så nå har jeg vært uten bil siden fredag og jeg håper de kan hjelpe meg i dag slik at jeg får bilen tilbake. Hadde akkurat begynt å trives med å kjøre bil. Men men... Jeg håper i hvertfall jeg får bilen tilbake snart for Mariela drar imorgen, og jeg vil virkelig få mest mulig ut av i dag og i morgen. Også vil jeg gjerne kjøre henne til flyplassen!

I dag skal vi på en liten utflukt og virkelig utnytte dagen. Kan ikke si så mye akkurat nå, for jeg vet ikke med 100 % hvor vi ender opp. Haha :-) Men før dagen starter ordentlig, så vil jeg gjerne dele en nydelig og god smoothie. Dette var den siste smoothien Audun fikk av meg før han dro inn og han elsket den!

____________________________________________________

slik gjør du;

mix 3 beger med blåbær yoghurt, 3 epler, 1 banan og en håndfull med jordbær. Sett i kjøleskapet over natten og nyt til frokost dagen etter :-)

Mmm! Jeg elsker yoghurt i smoothien! Supergodt! I dag skal jeg handle inn mat til resten av uken og da skal jeg huske å kjøpe frosne bær og yoghurter slik at jeg kan eksperimentere litt :-) Smoothie er den beste frokosten jeg kan få!

____________________________________________________

Nå skal jeg skrive et lite personlig innlegg til dere. Må fortelle dere noe som jeg ikke har vært helt ærlig om! 😓

Marta Alise

Liker

Kommentarer

kristinw
kristinw,
yum - det så skikkelig godt ut <3 Håper du får en fin uke !
nouw.com/kristinw
Thomas Frydenberg,
Jeg rett og slett elsker en god smoothie, og dette er en jeg skal prøve!
thomasfrydenberg.blogg.no
Charlotte
,
Hei fine du <3 Kan du legge ut oppskrifter og bilder av alt du lagde til bursdagen din?? :*