yesterday

God morgen søtiser :-) Så utrolig koselig det er når dere skriver til meg og gir meg tilbakemelding - det setter jeg skikkelig stor pris på! Dere aner ikke hvor glad jeg blir, for det har så mye å si for meg. Det hjelper meg mer enn dere tror :-)

I går hadde jeg en skikkelig deilig Marta-dag der jeg kun gjorde ting jeg elsker. Jeg blogget som gal, spilte inn en ny video, ryddet og gjorde det fint her hjemme, hentet klær også avsluttet jeg kvelden med Audun på Sørlandssenteret. Vi har ikke vært der på evigheter og i dag har vi en liten plan med svigermor, så vi måtte handle inn litt. Gleder meg til jeg kan fortelle hva vi skal gjøre :-)

I går rakk jeg også å lage en utrolig deilig og sunn dessert! Jeg har laget den en del ganger før for lenge, lenge siden men jeg har aldri delt den her inne. Oppskrift på det kommer snart ;-) Jeg legger ut oppskrift hver søndag og onsdag.
Også spiste vi en syk god middag med scampi wok og nydelig dessert. Skal prøve å finne oppskrift på den. Den var såååå god! Skikkelig god start på uken... I dag skal vi i hvertfall trene det av oss ;-) Yoga står på planen! Hva skal dere trene i dag?

______________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

saraalexandran
saraalexandran,
Det er deilig med sånne dager 😀 Den desserten så fryktelig god ut 😍 Har ikke trent på godt over 3 år - så jeg skal kun ligge med babybump på sofaen å dytte i meg alt jeg kan. 🎉
nouw.com/saraalexandran
martaalise
martaalise,
Ja den er kjempe god 😊
nouw.com/martaalise
Viktoriagronlund
Viktoriagronlund,
Älskar bilden på desserten, den såg sjukt god ut! Kram 😊
nouw.com/viktoriagronlund
martaalise
martaalise,
takk 😃 den var det!! klem tilbake
nouw.com/martaalise