X-MAS SPIRIT

Fredagskvelden i går ble feiret sammen med familien min. Vi hadde et lite julebord kun for oss kan jeg trygt si :-) Vi spiste julemat, godteri, drakk vin og spilte quiz. Vi tapte, men det er fordi mamma, som var på motsatt lag, har lest alle bøker i hele verden og kan alt og alle som har vært på denne jord. ARG!

Kjekkasene, Ole Martin, som er min svoger, Audun og Andreas som er min stepappa.

Min juletalerken er veldig kjedelig og sær siden jeg kun spiser pinnekjøtt og kålrabi. Men her er Audun sin med alt mulig dyr og tilbehør.

I går tidlig var jeg hos tannlegen som jeg nevnte så vidt. Mamma ble med likevel, haha. Jeg er 23 år og har aldri vært hos tannlegen alene, ikke betalt en eneste time heller. Bortskjemt? Ja :-) Føler meg veldig heldig for i går trengte jeg det mer enn andre ganger. Ingen hull og alt så bra ut helt til han så bak i den ene visdomstannen. Den har irritert meg litt og tannlegen sa jeg måtte operere. Sykt dritttttttttt! Så nå har jeg fått time hos kirurgen i februar.. Veldig kjedelig for jeg har aldri hatt hull eller trekt noe, har også tatt veldig godt vare på tennene mine og vært heldig sånn sett. Men nå må jeg trekke den og gruer meg helt sykt.

Nå sitter jeg her å slapper av med bloggen mens Audun leser bok. Vi var på juleshopping i går og er egentlig ganske ferdig med alt. Mangler ett par kort å skrive og noen pakker vi må pakke inn, men alt i alt er vi nesten ferdig. I dag morges så vi Elf (julens morsomste film) også pyntet vi juletreet med mamma og de. Veldig koselig og julestemningen er her absolutt, selv om været ute prøver å ødelegge!

Senere skal vi ha en liten fest her med familie-venner og det gleder jeg meg til! Ukens fest og opptur! Blogges etterpå :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer