x-mas party

Husker dere de hjemmefestene vi hadde når vi var i ungdomsalderen? En slik fest hadde vi i går. Vi var 12 "ungdommer" samlet her hjemme og 6 voksne som holdt på nede med mamma og de. Det var egentlig mamma sin fest men det ble fort vår fest. Haha. Vi gikk i garasjen og stjal drikke, hadde morsomme drikkeleker og satt å skravlet til langt på natt. Veldig koselig og gøy kveld. I dag er litt verre...

Mamma og de arrangerte en julefest med sine venner og alle skulle ta med seg litt mat hver, endte med at vi hadde uendelig med mat, men vi forsynte oss alle 2 ganger, så det løste seg.

Etter alderen skulle Audun egentlig vært nede med mamma og de, haha... Men han passer best med oss ♥

Stesøsteren min Catharina var kveldens nissemor.

Christina er også min stesøster og dette er Sander som er kjæresten hennes.

Jeg drakk cider hele kvelden og holdt meg godt unna spriten de andre hadde tatt med, men likevel føler jeg meg skikkelig dårlig i dag. Føler jeg ikke takler like mye som før og det er kjedelig. Men men. I dag skal jeg på julelunch med "Skeiegjengen", noen barndomsvenninner herfra. Har ikke sett de på 3-4 år og vi holdt alltid sammen når vi gikk på barne og ungdomsskole. Nå bor alle på ulike kanter av Norge og utlandet, så det blir ekstra koselig å se de igjen.

Marta Alise

Liker

Kommentarer