working girl

bukse her, jakke her, topp her, boots her, veske her. lipgloss her

Tenk at det alt er fredag! Denne uken har gått så fort! Jeg kan ikke tro at jeg har overlevd denne uken. Så mye å fikse, handle, og ordne her hjemme! Hvordan går dere det til? Dere som har barn og en 8-16 jobb? Jeg skjønner det ikke. Jeg sliter! Og jeg er alene, uten barn og uten en sjef som venter på meg hver morgen. All ære til dere. Herregud... Man skulle jo tro at jeg ikke hadde problemer. Men joda! I morgen blir heldigvis en roligere dag. Jeg må likevel rekke trening, en avtale, blogging, en avtale til og litt mer blogging før det er kveld. Jeg skal også ha en venninne på besøk og finne ut av hva jeg skal gå med på lørdag - for da er det julebord med venninnene mine her i Arendal. Vi blir ikke så mange da, men jeg må likevel være fin. Kameraet skal jo være der ;-) Haha!

Dette settet jeg går med på bildene har jeg fått så mange spørsmål om. Og jeg skjønner det godt, det er jo rålekkert! Føler meg nesten som en "businesswoman" - men jeg er jo det. Så outfitet matcher det jeg prøver på, i hvertfall! Haha.

my schedule this week

mandag: kjøpe julegaver + blogging

tirsdag: Oslo + besøke Audun + kjøre hjem til Arendal + blogging

onsdag: trening + baking med venninne + shopping + blogging

torsdag: blogging + ta bilder med en venninne + middag med svigers + trening + shopping

fredag: trening + massasje + avtale 2x + blogging

lørdag: trening + lage mat + julebord

søndag: middag hos en venninne + blogging

Samtidig med alt jeg har skrevet at jeg har gjort og skal, så skal jeg rekke å spise, vaske her hjemme, pakke til Bergen, rydde (for det er serr så rotere hjemme), og slappe av. Hvordan skulle jeg ha rukket 3 unger og en vanlig jobb? Jeg skjønner det ikke!

Ahhhh... Jeg sukker dypt, men jeg er i godt humør og jeg gleder meg til hver dag når jeg står opp. Så det er ikke synd i meg, haha. Ville bare fortelle dere hvor mye jeg har å gjøre... Nå gleder jeg meg til å reise til Bergen der jeg slipper å lage mat, vaske klær og kjøre rundt overalt. #Bortskjemt <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Så nydelig du er <3
nouw.com/sarahhsofie