winter wonderland

a walk in the winter wonderland

I dag er jeg skikkelig trøtt men likevel giret, hva kalles det egentlig? Finnes det et ord som beskriver det jeg føler? Haha. Jeg tror jeg er giret fordi jeg gleder meg sånn til neste helg! Det er sykt lenge siden vi har vært på hyttetur! Blir en liten valentinsfeiring der oppe selv om vi skal være med andre også. Spa, ski, sene kvelder, vin, afterski - i love it! Vi har forresten en hyttetur i slutten av april også, men det er med venninnene mine fra Oslo! Gleder meg sykt til det også, for jeg fikk ikke være med i fjor pga rettssak. Den hytteturen falt akkurat i midten av ukene vi var i Oslo.. Så i år skal vi ta det skikkelig igjen!

I forgårs tok Audun noen bilder av meg og jeg synes det blir så fine bilder med snø i bakgrunnen. Eneste problemet er at det er sykt glatt ute og jeg falt i nedoverbakke, så jeg måtte bytte sko - kun for bildene! Høye hæler elsker jeg, men ikke i snøen.. Da detter jeg. Og det var akkurat det jeg gjorde og vettu.. På venstre håndledd. Kan trygt si at det var vondt og jeg ble litt grønn/blå - men jeg er frisk og rask nå! Bare livredd for at det skal skje igjen..

Kåpe H&M, veske HER, skjerf H&M, støvletter HER, bukse Lindex, glitterbluse HER (adlinks)

Jeg er så sykt glad i disse støvlettene selv om jeg prøver å unngå de på glatta. De blir så stilige til våren. Men jeg burde ikke nevne mer om våren for svigermor sier det bare snør mer og mer dess mer jeg snakker om våren her inne på bloggen, haha :-) Men jeg gleder meg i hvertfall til å bruke de sammen med litt lysere klær, tror det blir fabulous! Om jeg skal si det på Carrie-language! ;-)

Jeg har også falt for denne vesken! Den er så meg! Gått med den hver dag denne uken. Synes den er nydelig!

Jeg er forresten ferdig med SATC sesongene nå.. Tenk å ha sett alle i løpet av bare noen uker.. Jeg skammer meg! Haha. Neida. Det får faktisk frem effektiviteten i meg å ha det på i bakgrunnen. Men akkurat nå kunne jeg tenkt meg å se noe annet. Gjerne jenteserie! Så kom med forslag, dere som har <3

Jeg har Netflix, HBO og TV2sumo. Har også lagret en nettside som dere tipset meg om der jeg kan se alt mulig. Men synes ikke det var så god kvalitet på seriene/filmene innpå der. Så kom gjerne med flere tips! :-) Det er jo så hyggelig å sitte inne når det stormer ute som verst. Ja, snø er fint men det er så kaldt ute nå. Vinter, vinter, vinter....!

Nå skal jeg være flink å svare på kommentarer og mailer. I det siste har jeg fått veldig mye påfyll med kjærlighetssorg-brev i emailen min. Får så vondt av flere av dere, men vi må alle gjennom kjærlighetssorg! Lover å svare alle i dag, og om du ikke får svar i løpet av helgen må du sende den en gang til.

Tusen takk for at dere leser, støtter og skriver til meg! Sender dere alle en god klem! Er jo tross alt helg ;-)

________________________________________________________________________________________

Snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Viktoria
,
Så fine bilder! 😊 Vet dere noe om når Audun må inn? Er det helt sikkert at det blir i løpet av året? Heier på dere! God helg 😊
martaalise
martaalise,
Nope. Vi vet ingenting 😊 håper det blir i 2017! takk for det. Klem <3
nouw.com/martaalise
Victoria,
Du er så utrolig flott! Kjempe flotte bilder og jeg elsker antrekket. Stilen din inspirerer meg veldig. Jeg prøver å finne litt selv i mitt klesskap, slik at jeg kan sette sammen litt forskjellige antrekk - da inspirert av du 😊
viccctoria.blogg.no/