When nobody's watching

Husker dere jeg nevnte at jeg skulle unne meg en skive med nugatti forrige uke? Ja, jeg gjorde ikke det.. Jeg ville bli ferdig med 17 dagers først, altså fase 1. Så i dag sprakk jeg og jeg sprakk skikkelig. Jeg sprakk i går kveld også, med pizza og M&M.. Men over til nugatti... DET VAR SÅ VERDT DET! Så nå har jeg feiret fullført diett og skal begynne på fase 2 i morgen. Nå er jeg mer motivert enn noen gang og har fått mettet lysten på nugatti. Det er helt umulig å endre livsstilen sin så drastisk uten å skeie ut. Men jeg skal ærlig innrømme at det hadde ikke gått så gale om det ikke hadde vært for at vi var her i Oslo med rettssak. Man synes ekstra synd på seg selv... Kunne ønske kroppen var klar over situasjonen slik at den kunne trekke i fra spising når man er lei seg.. :-) Haha..

Her er den berømte nugatti skiven jeg har drømt om i over en uke...

Jeg visste ikke helt om jeg skulle være så ærlig med dere, fordi jeg vil ikke påvirke eller ødelegge for dem som er så flink med dietten. Erfaring når man skeier ut er at man da kan lett skeie ut en gang til, også en gang til også dropper man hele dritten... Lett å være utro den tiende gangen når man har gjort det ni ganger fra før av..

Alt handler om balanse, så siden jeg har skeiet ut i går kveld og i dag så MÅ jeg ta meg sammen i dag og i helgen med maten + gå en lang tur hver dag. På den måten vil ikke den utskeielsen ha så mye å si. Handler om å være flink før og etter.

Sånn! "Pretend like nothing happened..." Hahaa..

Så, nå vil jeg gjerne høre. Når dere skeier ut hva liker dere å spise da? Og ja, det er umenneskelig å ikke skeie ut...

Marta Alise

Liker

Kommentarer

sandraromfo
sandraromfo,
Haha, liker at jeg åpnet dette innlegget mens jeg fråtser is *skyldig*... Så ja, her er is den store fallgruven 😊
nouw.com/sandraromfo
martaalise
martaalise,
Haha 😃 Hos meg er det alt med sjokolade.. Fikk plutselig lyst på brownies!
nouw.com/martaalise
Hanne
,
Viktig å unne seg litt innimellom, selv er jeg veldig svak for kaker 😋 Oreo,brownies, ostekaker osv 😅
Liker mest naturlig
IP: 82.99.3.229