When in Oslo

Da ligger jeg plantet i sofaen til mamma med Audun. Sykt deilig å være her hjemme å ikke gjøre en shit. Haha. De siste dagene har jeg som dere vet vært i Oslo og jeg kunne ønske jeg kunne avsløre noe men jeg må dessverre vente! Har tatt litt bilder som ikke avslører så mye... Jeg har hatt det SÅ kjekt! Men jeg merker at jeg er litt sliten, haha :-) Og da er det ekstra deilig å være et sted hvor noen vasker klær og lager mat til meg!

glam glam glam

Nå skal jeg gjøre klart ett par innlegg siden jeg ligger litt på etterskudd! Jeg kjøpte noen fine ting forrige uke og det har jeg veldig lyst til å vise dere! Også lurer jeg på hvordan det går med dere? Veldig mye "meg, meg, meg" her på bloggen, men jeg er veldig interessert i dere som trofast kommer innpå her selv om jeg ikke oppdaterer like bra noen dager! 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

atti
,
Hei Marta!
Jeg er litt dårlig å kommentere, men det er fordi jeg ikke alltid vet hva jeg skal skrive. Egentlig burde det ha vært enkelt, men det er så enklere å la være. Men jeg har skrevet det flere ganger og skriver det igjen nå, jeg setter veldig pris på bloggen din!

Men siden du spør oss et spørsmål denne gangen, så er det lettere å kommentere for da svarer jeg på noe.
Jeg sliter litt med sykdom da det er influensa tid nå, men jeg har det ellers bra. Jeg gjør ikke så mye mer enn skole og trening om dagen. Så litt kjedelig, men jeg har faktisk ikke tid til så mye annet heller.
Håper du og Audun har det magisk!
martaalise
martaalise,
Hei Atti <3 Du, det skal du ikke tenke på! Setter veldig pris på når du gjør det men du trenger IKKE å stresse med det altså! Jeg synes det er så kjekt at du leser 😃

Leit å høre at du er syk. Håper det går over snart og husk å ta deg pause fra skole og trening <3 det er lov å være litt lat av og til 😃 klem til deg!
nouw.com/martaalise
Line
,
Savner flere innlegg om dagen!! Jeg har det veldig bra 😎
martaalise
martaalise,
Det skal jeg selvfølgelig skjerpe meg på!
nouw.com/martaalise
helene
,
Gleder meg til å høre om Oslo turen, og se hva du har holdt på med 😊 Alltid godt og komme hjem til mamma til ferdig vaska klær og middag haha. Har det helt ok akkurat nå, så skjønn du er som spørr <3
martaalise
martaalise,
Kunne ønske jeg kunne si det nå!
nouw.com/martaalise
Janne
,
Digger bloggen din!
martaalise
martaalise,