Welcome to Arendal

I går merket vi vinter på kroppen.. Skikkelig frost! Brrr... Det er siste gang jeg går uten hanskene mine her i Arendal. Det eneste vi mangler nå er snø og, for det føles helt unødvendig at det er kaldt uten snø.

I går hadde jeg på meg genser og jakke fra HM, sko fra Bianco, skjørt fra Kappahl og strømper fra Lindex. Mange av dere har spurt meg hvilke strømper jeg kjøper og absolutt ALLE er fra Lindex. De er de beste. Mitt triks er å kjøpe en til to størrelser større enn det du bruker i bukser. Da er de behageligst mulig og sitter godt over magen uten å presse den inn å lage et skille - om dere forstår hva jeg mener :-)

Jeg tenker ofte på det spørsmålet om hva jeg skal gjøre når Audun ikke er med meg lengre. Det føles helt rart for han er en så stor bidragsyter på bloggen. Dere hører og ser mest av meg men omtrent HVERT innlegg har Audun hatt en eller ti fingre med i spillet! Så i går var vi innom fotobutikk og spurte etter stativ. Jeg trenger et stativ som kan ta bilde av meg (1.75 cm) også bilder av feks mat på bordet ovenifra. Jeg vil helst ikke gå å drasse på to stativ så vil gjerne finne ett som kan gjøre begge deler. Ingen har peiling på hva jeg snakker om av de jeg har spurt. Så da frir jeg til dere, vet dere hvor og hva jeg skal kjøpe?

Sist gang jeg la ut bilde av meg i skjørt fikk jeg beskjed om at det ikke var en god idé siden jeg har mage. Og det tenkte jeg på under hele 5-minutters-photoshooten jeg og Audun hadde i går. Ikke faen om det skal få påvirke meg og min blogg. Jeg kan ikke la være å ta bilde av meg i en vinkel for å "lure" dere til å tro at jeg har en kropp som jeg ikke har. Føles helt feil at jeg skal fremstille meg selv som en jente uten noe mage også plutselig en dag ser dere meg også er "sixpacken" forsvunnet.. Så nei, jeg skal ikke la være å ta bilde av meg fra siden og ja, jeg har mage.

Nok snikk-snakk fra meg. I dag har vi vært på tur og nå skal vi lage en ordentlig biff middag her hjemme! Håper dere slapper av og nyter søndagen :-) Om akkurat en uke er det allerede første adventssøndag! Gleder meg....!

Marta Alise

Liker

Kommentarer