Welcome home!

Vi kom ikke hjem før to på natten i går. Da var vi kjørt. Heldigvis kom vi hjem til ren og ryddig leilighet og vi hadde skiftet på sengen før vi drog på reise. Sånne småting som betyr veldig mye! I dag når vi stod opp skjønte jeg ikke helt hvor vi var, det var rart å plutselig våkne i Arendal. Men vi fikk en veldig fin velkomst, solen skinte og da var det bare å ta på seg vår klærne å komme seg ut på tur! Vi handlet inn litt mat men er absolutt ikke ferdig. Vi mangler så å si alt!

Mamma, husker du denne? Denne genseren lagde mamma til meg når jeg var liten. Hun strikket og sydde så å si alle klærne jeg og resten av familien gikk med. Genseren fikk jeg av tante Marina som har tatt vare på den i alle disse årene. Nå skal jeg ta vare på den til "jeg" får bruk for den en dag. Så nusselig!

Dette er sikkert 6 vasker. Heldige meg! Er det en ting jeg synes er morsomt så er det vasking av klær, sortere osv.

Dagen har ellers bestått av vasking av klær, pakking ut av kofferten og rydding. Nå skal vi på middagsbesøk til svigers. Vi er så heldig å ha dem 10 minutter unna og jeg kjenner at jeg har savnet dem så sinnssykt mye! Nesten like mye som jeg savner mamma ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer