Welcome autumn

Da er årets koseligste årstid her. Husker dere jeg hadde tre innlegg med ting man kan gjøre hjemme i Norge om sommeren? Nå har jeg laget det samme bare høst-edition! Håper dere liker det ♥

♣ Pynte hjemmet med fine høstblader - En utrolig god grunn for å gå tur i skogen. Vent til bladene er fargerike, ta de med hjem og pynt rundt i huset eller dekk bordet med det. Jeg elsker høstens farger!

♣ Spillkvelder - Inviter vennegjengen over på en skikkelig spillkveld. Ta frem Party Alias, yatzy, scrabble - arranger en turnering! Er det noe jeg elsker så er det spillkvelder. Men jeg har en smule konkurranseinstinkt også er jeg en dårlig taper, så jeg er ikke alltid kjekk å ha med å gjøre på spillkvelder. Haha :-)

♣ Plukke sopp - Denne høsten skal jeg komme meg ut på sopptur. Jeg har aldri plukket en eneste sopp for jeg har ikke vært noe fan av å hverken spise sopp eller å plukke. Men tror det kan bli en koselig date ut av det og nå har jeg jo også lært meg å like soppstuing. Gleder meg.

♣ Se koselige høstfilmer - Noe av det koseligste i høst er å tulle seg inn i ett teppe, tenne stearinlys og se en koselig høstfilm mens du hører regnet treffer vinduet. Jeg elsker lyden av regnet som treffer vinduet.

♣ Lage gresskarsuppe eller gresskarmuffins - Jeg synes gresskar passer til veldig mye, men jeg har aldri laget noe med det selv. Jeg skal absolutt teste meg litt frem og legge det ut på bloggen. Gresskar er jo også veldig fint å pynte med.

Marta Alise

Liker

Kommentarer