Welcome autumn - del III

God kveld alle dere fine! Litt sen oppdatering fra meg - igjen! I dag følte jeg skikkelig høsten på kroppen.. Første oktober.. Tenk det.. Og plutselig er julen her. Vi har hatt en veldig fin uke her i Arendal (minus at jeg har vært sykt da selvfølgelig), men været har vært som sommer blandet med gule og røde blader på trærne. Utrolig fint.. Audun har lagt på verandaen i bare boxer flere dager på rad mens jeg har lagt inne snørrete og ekkel. Heldigvis går sykdommen min mot slutten og det føles godt! Endelig!

I kveld var årets første dag med skjerf for meg, det er jo litt koselig at høysesongen for strikkede plagg, kakao og friske skogturer er her. Til helgen skal vi ha ungene (onkelbarna til Audun) og de kommer i morgen. Jeg gleder meg så mye til å leke familie for noen dager. Vi har redd opp sengen på rommet ved siden av, tatt frem litt spill, kjøpt inn mat og litt godteri. På lørdag skal vi mest sannsynlig i dyreparken, vi har vært der med ungene før men tror ikke de blir lei det! Ellers går det vel litt tid på fotballbanen som vi har rett ved siden av, baking, film og kos. Jeg har mange planer - håper bare vi overlever helgen, haha :-)

Siden høsten er her for fullt nå har jeg laget (enda...) en liten liste for motivasjonens skyld. Høsten kan jo kanskje være litt grå og kjedelig men det finnes masse kjekt og koselig man kan gjøre. Disse punktene skal i hvertfall jeg gjennomføre :-)

♣ Drikke varm kakao med mashmellows - Mix en ss ekte kakao, to ss sukrin, en kopp med varm melk - topp med krem og mashmellows - Auduns favoritt og jeg elsker å lage den til han!

♣ Lage høstdekor - Dette ser jeg veldig frem til. Å ta med meg blader, kvister og kongler inn i varmen. Kjøp glitter og sprayer og lage flere diy prosjekter.

♣ Inviter til vinkvelder - Nå går vi mot mørkere tider og det er en perfekt unnskyldning for å dra frem vinen tidligere. Hva er ikke koseligere enn å invitere bort dine venninner på vinkveld? Be alle ta med seg hver sin vin og hver sin ost. Dekk på med druer og kjeks.

♣ Ta deg en weekendtur - Høsten kan også være tung. Hva med å leve litt simpelt i en måned og heller unne seg en skikkelig weekendtur til en storby? Jeg kan anbefale Paris, Praha og London - mine favoritt hovedsteder i Europa. Har så lyst til å oppleve Paris og London med Audun, Praha dro vi sammen til i fjor august.

♣ Gå med knehøye boots - Noe jeg alltid har om høsten er knehøye boots. Beige, mørkebrune og svarte er et must for meg. Det varmer og er litt små-sexy.

Marta Alise

Liker

Kommentarer