Welcome autumn - del II

Jeg vet ikke med dere, men jeg har gledet meg til å dele del to av ting man kan gjøre i høst. Det er lett å bli fanget i den dagligdagse rutinen med skole/jobb-middag-tv-sove. Det er deilig å stoppe tiden litt og gjøre noe man ikke gjør hver dag. Håper dere liker del to av høstaktivitetene ♥

♣ Ta deg en høst rengjøring - Om høsten føler man seg bleik, litt sliten og utmattet. La kroppen få en skikkelig skrubb, stell tær, kjøp deg en selvbruning og ta en ordentlig hårkur. Du føler deg så fresh og opplagt med en gang!

♣ Smink deg i høstens mørke farger - Plommefarger på neglene, vinrøde lepper og kalde blushfarger - Jeg elsker det!

♣ Les en bok ved peisen - Er du så heldig å ha en peis hjemme eller på hytten? Ta frem boken din og sitt deg ned i fred og ro, gjerne med en kopp te. Les og kos deg foran peisen. Har du ikke peis,

Piknik i parken - Ta med deg ett par smørbrød, vin om du er gammel nok og litt snacks. Tilbring hele dagen i parken sammen med venner eller kjæreste og ønsk høsten velkomm. Det er så fint å sitte å se på alle fine farger og det naturlig spillet trærne har i høst.

♣ Gå turer i skogen uansett vær - Ta på deg ullundertøy og en stor regnjakke. Nyt den deilige lukten i skogen, lukter ekstra godt rett etter det har regnet.

Marta Alise

Liker

Kommentarer