we bought a zoo

God morgen :-) Tusen takk for all respons på innlegget mitt igår. Tror ikke dere forstår hvor mye det betyr for meg. Hver "like" og kommentar på facebook og her på bloggen er gull! I love you! La meg med et smil om munnen i går for å si det sånn og i dag stod jeg opp og var kjempeglad. Jeg tenkte jeg skulle komme med et filmtips i dag. Har jeg tipset om denne filmen før? Tror ikke det.. Så den for noen måneder siden, men tror jeg glemte helt å anbefale den til dere. Den var jo bare så koselig! En skikkelig good-feel-film som ikke overrasker eller skremmer for mye :-) Det liker jeg å se på når jeg er for sliten til å bruke hjernen min for mye, haha. En typisk etter-jobb/etter-fylla-film!

Benjamin har nettopp mistet konen sin og prøver å finne ett nytt sted å bo sammen med sine to unger. De finner en omtrent nedlagt dyrepark utenfor byen, og bestemmer seg for å renovere den. Han har absolutt ingen erfaring men tenker at det kan bli et lite eventyr for dem. Sammen med crewet bestemmer de seg for å gjøre det best mulig slik at de igjen kan åpne det for publikum. Han finner da selvsagt kjærligheten med en av de ansatte og resten må dere se selv :-) En utrolig skjønn og herlig film som passer for alle! Tror jeg må se den igjen snart.. :-) Hehe!

Nå skal jeg i gang med vasking og rydding på badet. Alle hyller er rotete og fylt med ting vi ikke bruker. Skal ikke legge vekk tingene til Audun, men vaske over og gjøre det fint. Fikk tips fra en av de andre "fengselsfruene" om at jeg ikke måtte gjøre om på så mye. Tannbørsten må forsatt stå der, og parfymene må få ha plassen sin i hyllen :-) Haha! Så da blir det slik. Jeg vil jo ikke at det skal se ut som jeg bor her alene. Gir meg en god følelse å se tingene hans hver dag.

Men planen min er i hvertfall å gå i dybden i hvert rom, vaske som faen, rydde, kaste ting vi ikke bruker og gjøre det superfint. Rommene blir så mye finere med mindre ting! Nå har jeg tatt hele walk in closet, litt av soverommet og kjøkkenet og nå tar jeg badet. Stuen er jeg fornøyd med. Men kan godt ta en skikkelig vask! Superdeilig når jeg er ferdig. Hater å vaske og hadde ikke gjort det for en million hos andre, men når det er til meg selv og stedet jeg skal stå opp til hver eneste morgen - så er det digg! I pausen skal jeg skrive et innlegg til dere, så stikk gjerne innom igjen! LOVE YOU!

__________________________________________________________

følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer