we <3 danmark

Er det noe som gir oss god følelse, så er det det å være i Danmark. Noen flere som føler det slik? Alt er så billig, føler det alltid er deilig vær, danskene er veldig vennlige og stemningen er generelt veldig fin og koselig. Kanskje det er her vi ender opp en dag? Kunne godt tenkt meg det faktisk! Men må også nevne at noen dansker skjønner alt vi sier, mens andre ber oss om å snakke engelsk.. I hvertfall når jeg sier noe. Bergensk er en ganske vanskelig dialekt så, haha :-)
Dagen i går var utrolig hard. Vi stod opp tidlig, kjørte til Kristiansand for å så ta fergen som gikk 08.00. Vi spiste deilig og stor frokost på fergen, leste blad og sov litt også var vi fremme litt over 11.00.. Da var det å sette kursen nedover landet og vi havnet i Aarhus. Vi planlegger ikke så mye men vi hadde veldig lyst til å besøke en litt større by og som jeg har skjønt er Aarhus stort.. Er det, det? Jeg har vært i Danmark mange ganger men flesteparten av gangene har vært i København, så jeg er litt fjern på de andre byene..
I Aarhus gikk vi i shoppinggaten og den var veldig lang og fin med all slags butikker. Jeg har vært flink. Kjøpte en kjole til 120 kr og en gave til søsteren til Audun som har hatt bursdag. Ellers er jeg plettfri.. De andre pengene har gått til mat og kos! Vi havnet på en koselig, italiensk restaurant som hadde litt vel stive priser i forhold til hva vi hadde sett for oss men likevel "billig" for nordmenn. Eneste jeg reagerte på var at de skulle ha vann til 50 danske kr... Trodde man kunne drikke vann fra springen her? Men men.. Maten var god og vi koste oss i solnedgangen.

Dinner in Aarhus

Tusen takk for alle tips om Danmark! I går hadde jeg så mange morsomme og rare samtaler med flere av leserne mine på snapchat. Alt startet med tips om Danmark, men veldig mye ble utviklet til personlige samtaler. Utrolig koselig og ikke minst morsomt! Kunne ønske jeg kunne møtt en og hver av dere! Men dere har vokst veldig mye det siste halvåret, så det hadde blitt et stort prosjekt! Jeg og Audun snakket om å ta en Norges-turné før han skulle inn, haha. Ta en dag i hver by og blitt med ut for å se hva by og utelivet har å by på i akkurat den og den byen. Hadde dere stilt som guide for oss? Haha :-)

Vi skal til Legoland nå men jeg har forhåndskrevet innlegg med bilder fra hvor vi bodde i natt! Stikk gjerne innom igjen om noen timer

​_____________________________________________________________________________________________________________________________

følg dagene våre på 

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

nesse97
nesse97,
Masse herlige bilder, ser utrolig koselig ut! Håpere dere får en super dag i Legoland 😃
nouw.com/nesse97
martaalise
martaalise,
:D Det hadde vi <3
nouw.com/martaalise
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Hadde glatt tatt dere me på runde rundt i stavanger by 😎
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Haha 😃 <3 Vi kommer!
nouw.com/martaalise
Haldis Helene
,
Ikkje akkurat by, men eg anbefaler dere å oppleve Treungenfestivalen 2017 !! 😄 Er ikkje meir enn ca 1 t og et kvarter frå Arendal. Sinnsykt bra festival med topp stemning!!! Eg stiller personlig opp som guide i store Treungen 😝😄
martaalise
martaalise,
Haha <3 Det skal jeg absolutt sjekke ut! Om vi kan få guide med på kjøpet er vi med <3
nouw.com/martaalise
helene
,
Elsker å dra til Danmark, det er så nerme også er det utrolig fint land, man kan finne mange sjarmerende byer <3 Kan være guide i byen, men der har dere jo vært så mye at dere kan jo alt haha!
martaalise
martaalise,
Haha 😃 vi kommer!
nouw.com/martaalise