walk in closet - new

Hei dere! I dag føler jeg meg litt høy, tror jeg gleder meg litt for mye til i kveld. Tenk at jeg skal besøke Audun for første gang! Ahhh! Det blir rart, gøy, morsomt og deilig! Wooo! Må huske å puste, haha :-)

I dag tidlig stod jeg opp for å rydde siste rest innpå walk in closet og for å ta bilder. Nå nettopp har jeg blitt ferdig med redigering og her ser dere resultatet. Jeg har fått inn ett nytt skap siden sist jeg viste dere bilder av rommet. Før hadde jeg bare et stativ helt innerst der de lange kjolene henger. Og det stativet kunne jeg flytte rundt på rommet. men det så utrolig rotete ut og i tillegg tok det veldig mye lys fra vinduet og plass på rommet. Så nå fikk vi akkurat plass til en til hylle for de lange kjolene. Det er skråtak der, så vi måtte ha en hylle som var litt lavere. Men det passet bra, for da kan jeg ha litt vesker oppå der :-)

Taket er ikke så høyt under der, så vi har en ganske enkel, men fin lampe :-) Elsker den! Var veldig jobb med den, men den henger veldig fint på taket!
Zebrastolen min har fått nye puter! Det er puter jeg har kjøpt for lenge siden, men har hatt de i skapet til nå! Synes de gjorde seg innpå dette fine rommet!
Det er så deilig å ha fått bort en del klær! Solgte en del klær for noen dager siden på snapchat. Trodde ikke jeg hadde mer å selge/gi vekk, men det hadde jeg. Og nå har jeg mer oversikt over det jeg har. Jeg har også pakket ned høst og vinterklær som jeg hadde fremme. Trodde jeg hadde tatt bort alt, men klarte å fylle to store esker på 55 L. Fylte alle klær til mørke månedene som jeg er glad i enda. Så nå har jeg kun sommerklærne mine fremme som jeg elsker å gå med! Og som passer.. Haha :-)
For at det skulle se pent ut, så har jeg hengt alle skjortene som er samme lengde høyt, De andre toppene og tunikaene/kjolene har jeg hengt nede, for de var i forskjellige lengder. Så helt rotete ut når de hang oppe, så hang jeg de ned :-)
Det ser ut som Audun har en knøttliten plass på dette rommet, men vi har en hel vegg med garderobe som dere ikke ser. Den veggen har dører, så tenkte at det ikke var så interessant. Der inne har Audun alt av bukser, tskjorter, gensre og treningstøy. For to dager siden var jeg oppe til 4 om natten. Brettet 247 klesplagg som var Audun sitt og for det meste var det tskjorter. Haha. Tok å sorterte alt slik at det ble perfekt! Nå ser det ut som en butikk, haha!

2 parfymer jeg har fått fra Audun <3

Jeg kastet en del sminke for noen dager siden som jeg ikke bruker lengre. Men synes jeg har en del igjen, og mesteparten bruker jeg ikke. Haha.. Har så mye av alt... Og enda kjøper jeg ALDRI sminke!
Sminkebordet mitt går jeg aldri lei! Det brukes til kontor også :-) Får veldig mye inspirasjon av å sitte her når det er ryddig!
Jeg har så mange øredobber! Elsker de lange og de som er litt spesielle! Jeg går aldri med smykker og armbånd, men store øredobber elsker jeg <3 Har litt av en samling nå! Og jeg har faktisk gitt bort en del.. Haha :-)

i love my walk in.... 

Hva synes dere? Ble det ikke fint? Fikk mange spørsmål på snapchat om hvor alt er kjøpt osv, men har skrevet om det ett par ganger før. Her er link til forrige innlegg jeg hadde om walk in closet :-) Der ser dere også hvordan det så ut før :-)

__________________________________________________________

Nå skal jeg i gang med ett par innlegg til før jeg skal trene litt :-) Håper dere stikker innom igjen her senere! Gleder meg til å fortelle dere om besøket mitt.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

trinemariaasen
trinemariaasen,
Når har du kjøpt de brune høye hælene med dusker fra H&M? Finner de ikke på siden og det var kjærlighet ved første blikk! 😃
nouw.com/trinemariaasen
martaalise
martaalise,
Hei Trine! De er 4 år gammel 😀 Drit vonde å gå med, men fine å se på! Haha
nouw.com/martaalise
Victoria,
Kjempe fint det ble! Så utrolig inspirerende og for en drømme garderobe 😃
viccctoria.blogg.no/
martaalise
martaalise,
Mmm ❤️❤️
nouw.com/martaalise
Turid
,
Utrolig lekkert, du har virkelig utnytta rommet til det fulle. alt så gjennomført og så mye fint du har - kan virkelig være stolt av dette. og så mye fint du har
martaalise
martaalise,
TuSen takk Turid! Så kjekt at du liker ❤️😍
nouw.com/martaalise
Sceneteppe
Sceneteppe,
Så fargerikt og pent!
nouw.com/sceneteppe
martaalise
martaalise,
Anette
,
For et drømmerom 😍😍 hvor er lampen fra?
martaalise
martaalise,
Den er fra Skeidar 😀❤️❤️
nouw.com/martaalise
Linnhege
Linnhege,
WOW! Det der er jo drømmen! Helt nydelig <3
nouw.com/linnhege
martaalise
martaalise,
Jaaa! Veldig digg!
nouw.com/martaalise
Anonym
,
Hvor har du kjøpt kles skapet hen? Noen sa du hadde kjøpt det pp ikea, men finner ikke.
martaalise
martaalise,
søk på Garderobe Marta Alise på google så kommer det opp. Var IKEA ja :-
nouw.com/martaalise
Anonym ,
Har du kun det kles skapet fra ikea, eller mer?
gg@hoymail.com