Vondt i hele kroppen

I dag våknet jeg støl og sår.. Er det dette alle synes er så deilig? Eneste positive jeg ser med denne stølheten er at jeg vet at jeg har trent muskler jeg kanskje ikke har trent på lenge. I går ble det litt ben, skulder, armer og magetrening + at jeg løp i 25 minutter. Litt av alt, men mer skal tydeligvis ikke til... Vi var der i nesten 2 timer. Sånn er det når vi bruker litt tid på å ta bilder.. "Treningsøkten" blir så lang. Jeg filmet også Audun når han trente litt kickboksing. Jeg synes han er så flink men han var ikke i form i går, i følge han skulle han ha spist mer enn ett måltid før trening.

Når man er på trening uten sminke og føler seg ikke så tilpass; tydelig på bilde, haha :-)

Det er veldig deilig å ha hatt flere uker med flere treningsøkter, men eneste jeg mangler nå er å få på plass kostholdet igjen. Jeg er kjempe flink i noen dager men så kommer sånne dager som i går (bursdagsselskap med ekstremt god kake) som ødelegger for resten av uken. Haha. Jeg må kanskje bli flinkere til å si nei. Denne uken som kommer skal jeg begynne på babymat dietten, ikke den dere tenker på. Jeg skal lage babymaten selv og variere hver dag slik at det ikke blir ensidig. Spiste mye av dette når jeg bodde i Oslo alene og det er så godt og billig måte å gå ned i vekt på. Tipser dere om oppskrift senere i uken.

I dag er det over 20 grader her i Arendal.. Sommeren er tilbake eller? Sykt rar måned, eneste vi mangler er snø så har september representert alle årstidene. Vi skal i hvertfall utnytte dagen godt. Vi har allerede spist frokost på balkongen, jeg har lest litt bok!!!!?, og etterpå skal vi på en lang tur også kino om kvelden. Akkurat slik en søndag skal være :-) Hva skal dere i dag?

Marta Alise

Liker

Kommentarer