Vixen Blog Awards

Siden alt oppstyret med VG kom rett etter Vixen fikk jeg ikke oppdatert dere på hverken kjole eller hvordan det gikk med oss på eventet. Her er ett par bilder fra kvelden vår;

Jeg stilte i en kjole til 150 kr, lårhøye støveletter og en partyveske Audun kjøpte til meg når vi var i Praha sommeren 2014. Jeg elsker den vesken! Den gir meg litt sånn Sex and the City - følelse, hehe :-)

Hunken stilte med en blanding av hverdagslige jeans og festklær - jeg synes han tok seg så godt ut med hvit skjorte og seler!

Audun ordnet champagne med en gang vi kom frem...

Man kan ikke forvente virkelig ikke forvente så mye støtte som Audun gjør... Når jeg fikk spørsmål om jeg skulle på Vixen så tenkte jeg at jeg selvfølgelig har lyst til å dra men jeg visste ikke helt hva Audun kom til å tenke om det. Det er jo en litt annen verden.. Men han nølte ikke en gang, han er med på alt og det er en av grunnene til at jeg elsker han. Alt som gjør meg glad støtter han. Åhh han er til å spise opp!

Pga artikkelen til VG ble vi der ikke så veldig lenge, men tiden frem til det var veldig koselig. Vi var med på selve festen etter prisutdelingen og det var skikkelig diskostemning. Håper vi får være med på hele kvelden neste år :-) I dag er en skikkelig nervepirrende dag for oss, for det er i kveld episoden med Audun på Insider kommer. For dere som vil se, så starter den 21.30 på kanal MAX! Grugleder oss sånn.. Jeg klarer ikke å beskrive hvordan vi føler oss akkurat nå. Er en blanding av sommerfugler og slanger i magen - haha! Nå skal vi ordne sminkebord til meg. Audun har satt det opp, så nå mangler bare speil og lys. Gleder meg til å vise dere! Følg oss på snapchat; martalise.

Marta Alise

Liker

Kommentarer