vitaminbombe

GOD ONSDAG FOLKENS! Hvordan behandler uken dere? Vi er så klare for å reise nå men det er mye som skal fikses innen den tid. Vi skal pakke, vaske kjøleskapet, rydde leiligheten og bytte på sengen slik at alt blir perfekt til vi kommer hjem igjen. Det er jo deilig å komme hjem når alt er ordnet og fint, ikke sant? Det blir nok av rot med pakking og vasking av klær... Det gleder jeg meg ikke så mye til.

Men, nok snikksnakk! I dag vil jeg gjerne dele en oppskrift på en juice som er så nydelig og god! Den er supersunn og inneholder mye av det vi får for lite av i kroppen. Audun har snakket så lenge om gurkemeie og om hvor bra det er for oss. Så nå har jeg begynt å juice med gurkemeie. Vanligvis lager jeg juice med sitron, chili og ingefær, men det er spennende å prøve noe nytt i blant også!

du trenger (2 porsjoner)

2 gulrøtter, 3 appelsiner, 1 ss gurkemeie, 1 cm ingefær, juicen av en 1/2 sitron

Skrell gulrøttene, appelsin og ingefær. Mix godt i en juicer og hell gurkemeie oppi blandingen! Press oppi godt med sitrondråper før servering!

- bestill din juicepresser her -

(40 % avslag til alle gamle kunder og 50 % avslag + fri frakt til alle nye kunder!)

Min favoritt på kjøkkenet er blenderen min og juiceren. Disse to brukes hver uke. Jeg lager smoothie for 5 dager og juice for 3 dager. Juiceren er virkelig en god investering. Denne bruker jeg både til chilishots som jeg lager fra bunnen av og juice som jeg kan drikke til måltidene mine. En utrolig god måte å få i seg supersunn mat!

Les også:

Chilishot HER.

2 forskjellige spinatshot HER.

Granateplejuice HER.

Påskejuice HER

_______________________________________________________________________________________________________________________

Oppskrifter blir lagt ut onsdag og søndag :-) og på søndag skal jeg dele den diggeste desserten som både er lavkarbo og supergod!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

martineeljostveit
martineeljostveit,
Så utrolig friskt. Såg spennende ut + at det såg godt ut😍
nouw.com/martineeljostveit
Sceneteppe
Sceneteppe,
Så spennende!
nouw.com/sceneteppe
legefrue
legefrue,
Takk for tips! Ser veldig god ut:-)
nouw.com/legefrue
mammavendelin
mammavendelin,
Det såg godt ut! elsker disse shotene og brukte å lage mye før som både med chili, hvitløk, ingefær, gulrot og appelsin <3
nouw.com/mammavendelin
En
,
Skal kjøpes inn. Så uuutrolig godt ut. Fine bilder. Tar du dem selv?