virgin piña colada - slush

piña colada

Good morning! Da har jeg startet på min siste dag her i Spania for denne gang. I morgen setter jeg meg på flyet til Norge igjen. Blir rart, for denne ferien har gått så vannvittig fort! Merker jeg savner leiligheten, bilen min og walk in closet <3 Savner også kjøkkenet og sofaen - haha :-) Men mest av alt svigers, Audun og venninnene mine. Savner å finne på ting i Arendal. Men jeg vil jo helst være her en stund til, det er så deilig, fredelig og koselig. Ingen som venter eller forventer noe. Vi bare lar dagene gå og fyller de med ting vi har lyst til. Ingenting som heter grytidlige morgener eller regnvær, haha :-)

Men jeg henger litt etter på bloggfronten angående oppskrift. Så i dag kommer den istedenfor :-) Vi laget noen drinker i går kveld og jeg hadde lyst til å dele den ene som er piña colada. Men virgin altså ;-) Uten alkohol! Også slush, med masse isbiter. Det er så godt! Audun er så glad i denne drinken og jeg har aldri delt min oppskrift, så da får dere den her.

- OPPSKRIFT PÅ PIÑA COLADA -

Mix 3 dl ananasjuice, 10 isbiter, 3 dl kokosmelk, saften av 1 sitron, 1 boks ananas i en blender. Pynt med en ananasbit :-)

I dag skal vi til Valencia. Men jeg må sole meg og pakke før det! Tror jeg drar hjem med litt for mye. Hehe... Har heldigvis kjøpt mye høstklær og ikke sommerklær - for det har jeg alt for mye av :-O

Håper det er fint vær hjemme. Er ikke helt klar for å pakke på meg cardigans, dongeribukser og parkas :-(

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Lpg
,
Har Audun sluttet å blogge 😉
kristinw
kristinw,
yum, det så godt ut !
nouw.com/kristinw
Beingaldiss
Beingaldiss,
Elisebr
Elisebr,
Så god den så u t
nouw.com/elisebr