Vil så gjerne spole frem til mai

I dag sjekket vi ut av hotellet vi har bodd på deler av denne uken og flyttet inn hos Mariela, lillesøsteren min som bor i Oslo. Hun er på en liten minireise, så vi må passe Chanel og leiligheten. Passer veldig fint siden vi uansett må bli her og da har vi endelig et kjøkken og litt ekstra plass. Det er ikke bare bare å bo på hotell og være på reise hele tiden. Jeg ser virkelig frem til å reise hjem til Arendal i morgen!
Etter rettssaken dro vi rett opp til leiligheten, skiftet også kom vi oss opp på Ekeberg som ligger 10 min unna opp en sykt bratt bakke. Denne turen gikk jeg hver eneste dag om sommeren når jeg bodde i Oslo. Kunne drikke så mye vin og spise så mye jeg ville. Jeg gikk forsatt ned fordi den turen er så intens og lang! Noen dager gikk jeg faktisk to ganger, men det var min lille syke treningsperiode som jeg ofte har fått i løpet av sommeren..

Vi satt oss ned i ett par minutter for å nyte solen når vi var kommet på toppen. Chanel fikk hilse på mange søte små hunder. Hun var helt utslitt når vi kom hjem, haha :-)

Samme turen gikk jeg opp med Mariela for litt over en uke siden men da var det mye tyngre enn i dag. Jeg slet skikkelig med å komme meg opp sist gang, men da hadde jeg ikke spist frokost. I dag var det ingen problem å komme meg opp bakken, tvert om! :-)

per at dagen i morgen går fort. Jeg har så lyst til å nyte mest mulig helg hjemme i Arendal. Jeg prøver å holde meg positiv og ser virkelig frem til dette er over. Jeg vil så gjerne spole til midten av mai hvor vi skal til Bergen for å feire 17 mai, en av mine favorittdager!

​Nå skal vi se litt på Netflix også legge oss tidlig. Håper dere følger dagene våre på snapchat: martalise 

Marta Alise

Liker

Kommentarer

lene
lene,
Så ut som en fin tur! Og så heldig dere er som har sol!! jeg er hos kjæresten min på Hovden, og her har det faktisk SNØDD i hele dag. WHAT?
nouw.com/lene
martaalise
martaalise,
Åjj seriøst :-O Lenge til det blir sommer da tydeligvis :-O Jeg har gått uten jakke i hele dag jeg 😊
nouw.com/martaalise
lene
lene,
haha ja, skulle jo tro det var mulig å gå rundt i annet enn vintersko og dunjakke når man nærmer seg Mai. Ser ut som det lar vente på seg! K
nouw.com/lene
helene
,
så utrolig deilig og varmt ut:-) men hær har det blåst helt sykt at hagemøblene har blåst av hverandaen.. jeg så bakken på snapchat, var så glad jeg satt i soffaen akkurat da haha, men du er utrolig flink og sterk<3 Får håpe dagen går fort i morgen så dere får kommet dere hjem, jeg skal på intervju i morgen som jeg gruer meg veldig til, så skal jeg være i Kristiansand i helgen<3 gleder meg! Er så deilig og komme seg ut med en hund foresten, det blir så sosialt når man treffer andre hunder, har så utrolig lyst på en selv.. klem <3