Vil du være med i et TV program?

God morgen dere!

På torsdag var jeg på et veldig spennende møte som jeg har sett veldig frem til. Om dere følger meg på snapchat fikk dere med dere at jeg var hos Novemberfilm, produksjonsselskapet som har laget både Insider som Audun deltok i, og det programmet jeg er med i det siste året, som kommer på tv etter jul.

Grunnen til at jeg var på møte i dag er fordi vi har hatt i tankene at det hadde vært utrolig interessant å fortelle historien og vise livet til flere kvinner i Norge som velger å være sammen med menn som er/skal i fengsel. Jeg synes det er så viktig at vi får en stemme i samfunnet og selv om jeg ikke har opplevd at min kjæreste har vært i fengsel, så føler jeg meg som en fengseslfrue likevel. Jeg har vært gjennom mye og har enda en lang vei å gå sammen med min kjære. Per dags dato venter vi på innkalling som dere vet... Så over til poenget mitt. Under første rettssak ville Novemberfilm følge oss og i hovedsak Audun. Dette resulterte i en episode i Insider. Andre dag i innspilling og rettssak ble jeg spurt om å være med i ett annet program. Jeg var i Insider kun en liten birolle, men i det kommende programmet som jeg valgte å takke ja til er det meg de fokuserer på. Hvordan det er for meg som har en kjæreste som går gjennom rettssaker, hvordan det er for meg å være sammen med en som skal inn osv.. Episoden ble veldig bra men den kommer ikke før etter jul som sagt.

Men det finnes jo mange flere enn meg der ute med helt andre historier, skjebner, ulike livsstil osv, men felles at mennene sitter i fengsel. Jeg vil så gjerne få til et prosjekt hvor vi, kvinner i denne situasjonen kan vise Norge at det ikke er oss de må dømme. Vi har jo ikke gjort noe galt. Vi må også vise de sidene av vår mann som gjør at vi elsker han, selv på tross av det han har gjort og er dømt for. Min drøm er altså å nå ut til Norge og fjerne det voldsomme behovet for å dømme andre og de som er i vår situasjon spesielt.

Så det jeg søker er jenter som meg. Jenter som er åpne og ærlige. Jenter som er villig til fortelle Norge stolt at de er sammen med mannen de elsker og hvorfor. Finnes det noen som meg der ute?

Send meg gjerne en mail eller melding på facebook. Det er uforpliktende og alt dere sier blir hos meg om dere ikke vil være med videre. Produksjonsselskapet er veldig seriøst og de er IKKE ute etter å drite noen ut, de vil kun fortelle slik det er og vinkle oss best mulig.

Før jeg avslutter vil jeg fortelle at vi i hovedsak søker jenter som er sammen med menn som enten har vært, skal eller er i fengsel. (Mennene kan ikke ha blitt dømt for pedofili eller grove voldtekter. Grunnen til det er at det ikke skal bli en "mørk" serie, det skal bli en "good-feeling"-serie.) Jeg vet ikke om Norge er klar for dette men jeg vil gjøre alt jeg kan for å få det til og jeg håper jeg kan få flere av dere med på laget. Spre det videre om du kjenner noen i denne situasjonen! Jeg trenger hjelp om vi skal få dette til! :-)

Send meg gjerne melding på facebook eller mail: martaalisee@gmail.com"

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anne L
,
Jeg deler innlegget ditt videre på min Facebook, håper at det er greit
martaalise
martaalise,
Unni
,
Kjempe viktig sak! Godt at du er en god ambassadør for den saken, Marta ☝
martaalise
martaalise,
Helene
,
Stå på skjønninger!!
martaalise
martaalise,
Takk Helene <3 😃 vi prøver!
nouw.com/martaalise
"Mor til 3"
,
Dere er tøffe som står frem. Kjempe blogger du har, Martha. Klem fra en eldre leser
martaalise
martaalise,
Tonje
,
Husker du kommentaren om at du burde få din egen serie? Du sa du skulle være med i en annen serie med en episode og da kommenterte flere at du burde få din egen serie og nå får du det kanskje. omg. Respekt til Novemberfilm og deg ❤ dette er mye bedre enn jeg hadde tenkt meg. Du hadde passet bra til å belyse problemer rundt i verden som en slags programleder og. Kanskje du kunne gjort det også?
martaalise
martaalise,
Haha egen serie får jeg nok ikke! Men dette blir sykt bra og spennende <3
nouw.com/martaalise
Pernille
,
Novemberfilm har fått en ny fan her 😄
martaalise
martaalise,
:D Fantastisk! Det fortjener de!
nouw.com/martaalise
Anonym
,
You go girl!
martaalise
martaalise,
Lena
,
Jeg vil gjerne bli med. Sendt deg mail. Syntes det virker utrolig spennende! Hilsen Lena
martaalise
martaalise,
Så kjekt Lena <3 skal lese mail!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Utrolig spennende! Stå på❤️ Håper flere melder seg med, dere er tøffe
martaalise
martaalise,
Jensen
,
Jeg vil på tv men har ikke en kjæreste dessverre.