VIDEOBLOGG: valentine

Good morning! Begynner snart å gå tom på hvordan jeg kan hilse på dere.. Haha :-) Så forslag søkes i kommentarfeltet! Men, god onsdag i hvertfall! Er dere oppe og klare for å ta dagen med storm?

Jeg skriver dette tirsdagskveld, så jeg vet ikke om jeg er klar for å ta onsdagen med storm selv enda, haha :-) Dette innlegget er kanskje litt kjedelig for dere som har fulgt meg i over ett år, men dere som er nye lesere kan kanskje få gleden av dette innlegget. Jeg har nemlig lagt ved en valentins-diy film under her og om du går innpå youtube kanalen min, så finner du en til ;-) Dere må gjerne abonnere! Laget for ett år siden, og jeg ser at kvaliteten kunne vært litt bedre.. Men tipsene lever enda i hvertfall :-)

Jeg skulle gjerne laget mange flere videoblogger til valentine, men shitt så dagene bare går altså.. I går hadde vi en ordentlig koselig kjærestekveld der vi ikke gjorde mye. Vi har begynt å se The Wire, som er Auduns favorittserie. Han har snakket om den serien helt siden vi ble sammen og han har alltid hatt lyst til å se den sammen med meg. Så nå som vi har fått HBO, er han sjeleglad for at sesongene er innpå her. Og jeg også, siden Sex and the City er innpå der :-) Dobbellykke!

Men jeg håper dere ser videoen og kanskje blir inspirert til å lage noe fint til morsdagen eller valentinsdagen. Det er koselig å gi kort til en god venn/nabo også <3

________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

tonejulsrud
tonejulsrud,
Nå fikk jeg lyst til å sette i gang med både det ene og det andre, takk for inspo!😄
nouw.com/tonejulsrud
martaalise
martaalise,
haha så artig 😊
nouw.com/martaalise
Victoria,
Så utrolig koselig video! Nå fikk jeg en del inspirasjon, til hva jeg kan lage til morsdagen. <3
viccctoria.blogg.no/
martaalise
martaalise,
:D så kjekt å høre Victoria!
nouw.com/martaalise