videoblogg: sunn kokosis

verdens beste is - sunn og god!

Hello people :-) Hva skjer hos dere i dag? Vi har vært hos svigers og spist lunch, tatt en liten time med yoga, blogget og nå skal vi på kino. Vi skal selvfølgelig se The Beauty and the Beast og jeg gleder meg sånn. En film jeg elsket når jeg var liten. Spolte alltid over når udyret klikket og ble sinna på Belle, haha :-)

For to uker siden laget jeg is av yoghurt. Dette er noe jeg elsker å gjøre og jeg tror jeg har delt en lignende oppskrift med dere før. Denne gangen tar jeg det på video siden jeg skal legge ut video hver søndag ;-) Litt gøy å variere. Så dere bløtkakevideoen forrige søndag? Haha. Dere finner kanalen min HER og der er alle videoene vi har lagt ut. Håper dere vil se iskrem-videoen. Den er sunn, lett og lage og supergod! Så god og sunn at du kan ha en hver dag ;-)

Nå skal jeg hoppe ut av treningstøy, inn i dusjen og på med litt finere klær :-) I morgen får jeg besøk av en venninne og senere på kvelden skal vi på middagsbesøk til noen i familien til Audun! Har masse å glede meg til og jeg håper jeg rekker å blogge mellom slagene ;-) Jeg og Audun skal svare på alle deres spørsmål i kveld slik at jeg kan legge det ut i morgen til dere!

____________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

siljekristiansen
kamillahaaland
kamillahaaland,
Jeanette H
,
Skal prøves😊
Anette
,
Så kjempe godt ut! Har du mange andre oppskrifter?
sofiekonstanse
sofiekonstanse,
Ser utrolig godt ut! Definitivt noe jeg skal prøve ut selv når sommeren nærmer seg 😃
nouw.com/sofiekonstanse
Anita
,
Det så jo veldig godt ut, men hvor gjorde du egentlig av kokosen? 😊
martaalise
martaalise,
Det er kokosyoghurt ❤️ Kom kanskje ikke så godt frem i videoen 😅
nouw.com/martaalise
Anita
,
Hehe 😉 Mistenkte det, prøvde å se når du holdt boksen frem, men så ikke noe på den 😊