VIDEOBLOGG; oslo med kjæresten

Videobloggen kom litt senere enn antatt, bra dere husker på det, for jeg glemte meg litt i dag. Har stor sett brukt tiden på pcen på helt andre ting, som andre blogginnlegg og svar av mail - men videobloggen! Den glemte jeg :-) Håper dere vil se den!

Vi har akkurat kommet hjem fra svigers. Vi fikk nydelig middag og koste oss med peisen. Jeg elsker peis altså. Kunne ønske vi hadde det i leiligheten vår, men det får vi nok neste gang vi flytter ;-) Da skal vi ha hus nemlig. Men det blir nok noen år til, er jo alt for glad i denne leiligheten til å flytte...

Så.. Hva gjør dere i dag? Lillelørdag! Flere som skal se Farmen i kveld? Vi skal. I går merket jeg at jeg savnet det skikkelig. Det er da man skjønner at man har blitt hektet, hehe :-) Men vi brukte sofa-tiden vår i går kveld på å se Bad neighbours 2! Har dere sett den? Sykt morsom film! Vi så nr 1 på kino og nå har endelig nr 2 komme ut slik at vi kunne se den hjemme. Fikk egentlig ikke med oss at den kom på kino, så var like greit - hehe!

Nå er den akkurat én uke siden vi dro til Oslo for premierefesten og da passer det egentlig godt at videoen kom ut i dag. Gi meg gjerne tilbakemelding :-) Har så lyst til å bli flinkere til å legge ut videoer. Jeg hater redigeringen men synes det er viktig på bloggen at det kommer litt annet matrialet ut av og til ;-) Det er jo tross alt ett av mine 2017-mål! Mer videoblogging!!

Vi blogges i morgen :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tina
,
Veldig bra Marta og Audun! 😃 dette var konon og se på! 😊 ❤ ser dere koser dere masse! 😃 stor klem fra meg.
martaalise
martaalise,
Hei Tina <3 så koselig at du så filmen! Klem fra meg
nouw.com/martaalise
Helene
,
så gøy med videoblogg!!😍
Dolly
,
Kvakk.....