VIDEOBLOGG: MINE KJØP FRA SPANIA

Hei dere! Håper dere koser dere og ikke løfter en finger i dag. Vi nyter stillheten også, men måtte ta i et ekstra tak siden vi har vært bortreist i helgen. En helg i Trysil går ikke stille forbi, hehe :-)Men det er deilig å vite at vi har fått unna det verste slik at vi kan starte på blanke ark i morgen. Klarte å sovne på sofaen etter en deilig kyllingsuppe som Audun mekket. Tydelig at jeg er litt sliten selv om jeg føler meg opplagt. Sjeldent jeg tar en siesta midt på dagen.

Men videoen er endelig ferdig. En dag for sent, men hva gjør vel det! Jeg har ønsket å vise dere hva jeg kjøpte i Spania og her er alt sammen. Jeg har prøvd det på og alt! Så håper dere vil se :-) Neste video blir om noe helt annet enn klær og ferie, kan dere tenke dere hva? Kom gjerne med forslag!

Abonner på kanalen min HER.

Nå skal vi komme oss ut, kjøre til Hove og gå en ordentlig powerwalk! Vi trenger å svette litt før vi skal hjem å ta en lang varm dusj og se ett par episoder med "13 reasons why". Noen av dere som har sett den? Liker dere den? Vi har bare sett 3 episoder, så vi gleder oss til å se mer.

Se også mine siste videoer fra kanalen min:

ONE WEEK IN SPAIN, DENIA her.

ONE DAY IN SITGES, SPAIN her.

COME WITH ME TO BARCELONA her.

________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

norenida
norenida,
Du har jo bare en rålekker stil!!
nouw.com/norenida
henriette
,
Du er så utrolig nydelig! Elsker at stilen din ikke er helt slik som alle andres, skikkelig girly og søt 😊
maylisee
maylisee,
Så mye fint 🌸
nouw.com/maylisee
Elinmyklebust
Elinmyklebust,
Så my fint! Likte spesielt godt den rosa buksa😍
nouw.com/elinmyklebust
MartheCatalina
MartheCatalina,
Du er et fantastisk herlig vesen!veldig fine kjøp! Syns du har en kjempe søt og fin stil, og absolutt en fin video fremvisning av det du hadde kjøpt 🌸💛 likte veldig godt det du hadde på deg under filmen.
nouw.com/marthecatalina
Siljejensen
Siljejensen,
Du er SÅ fin, herlighet! Lekker dame 😃 ♥
nouw.com/siljejensen
Silje
,
Kjeeeempe bra video! Mer av disse takk! Hilsen en stor beundrer av deg
Monica
,
Skulle gjerne hatt deg med shopping 😊 Du har en kjempe fin stil som jeg digger ! Glad jeg kom over bloggen din i fjord vår / sommer 😊 Du gir så mye positiv energi !!!
Marie
,
Hvor kjøpte du skoene? De var rå lekkre!!
martaalise
martaalise,
De er fra Spania ❤️ mary paz
nouw.com/martaalise
Tone ,
Jeg elsker stilen din og du er så flink til å fremheve de fine formene dine 😊 skulle gjerne vært med deg på shopping. Er et trist syn det som ligger i skapet mitt..i tjueårene da jeg brukte str 38 hadde jeg mye fint. Men etter to barn og alt for mye vektøkning til str 48 og en mage som fortsatt ser gravid ut, så er det vanskelig å finne klær og sko som passer potetfiguren min. Syns det er vanskelig å finne butikker som har klær som passer meg og som ser fine ut..
1980
martaalise
martaalise,
Klart du kan bli med på shoppingtur ❤️❤️❤️
nouw.com/martaalise