VIDEOBLOGG: LEILIGHETEN VÅR

ALRIGHT PEOPLE! Endelig har den kommet! Video av leiligheten vår. Denne har jeg lovet dere siden i fjor på denne tiden men helt ærlig så hadde jeg et behov for å være fornøyd før jeg la den ut... Dere kvinner forstår meg ;-)

Vi har nå bodd her i 1 år og 2 måneder og jeg har aldri vært så fornøyd med bosted før nå. Jeg elsker virkelig denne leiligheten og jeg gleder meg over å bo her hver dag. Den er så fin, passe størrelse og sentral. Alt som er viktig for oss. Jeg kunne lett bodd i noe mindre med Audun også, så nok av plass er det her. Også synes jeg vi har fått vår unike stil her hjemme selv om jeg ofte drømmer meg bort når jeg ser bilder av luksushus. Men det blir nok en tid for det også! Haha :-)

Se gjerne videoen og kom med tilbakemelding til meg. Jeg er jo ikke verdens beste videoeditor, så jeg trenger tips og kritikk fra dere som kan det litt bedre! HER er kanalen min for dere som vil følge videoene mine videre. Jeg kommer til å legge ut video hver søndag. Det ble litt fullt i går med innlegg, så jeg synes det passet seg bedre å legge ut i dag ;-) Klem fra meg.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Takk for titten, dette klarte du jo med bravur. Og så varmt og hjemmekoselig. Her kan man trives det er sikkert. Speilet i gangen likte jeg også - har maken i gangen selv he he. Ha en god kveld. .:)
martaalise
martaalise,
Hei Turid og tusen takk for det. Så koselig at du ville se 😃 Jeg elsker det speilet! skulle vasket det før jeg filmet, men det gikk meg forbi - haha! ha en god kveld du også <3
nouw.com/martaalise
maylisee
maylisee,
Så fint dere har det 😊
Hvor er stumtjeneren fra?
nouw.com/maylisee
martaalise
martaalise,
Den er fra Skeidar <3 tusen takk< 3
nouw.com/martaalise