VIDEOBLOGG: LAG DIN EGEN PIÑATA

Jeg starter uken med en artig og søt videoblogg! Har du ønsket deg en piñata til bursdagsfesten, eller har du et barn som kunne tenkt seg det? Da er denne videoen for deg! For en måned siden laget jeg og Audun to heste-piñataer. En til kompisen hans og en til stefaren min. Ingen av de har blitt ødelagt enda, for i følge dem, så er de for fin til nettopp det.. Men.. De skulle bare visst hvor mye godteri som er oppi de!

For dere som ikke kjenner tradisjonen så er det meningen å henge piñataen i et tre eller i taket. Alle får slå etter tur og bursdagsbarnet må selvfølgelig få lov til å starte. Man slår med et kosteskaft og når det har blitt hull på piñataen er det fritt frem og sikre seg så mye godteri man klarer! Dette er en veldig kreativ og morsom ting å gjøre på arrangementer, selv for oss voksne! Piñataen kan være fylt med konfetti og diverse for å få en mer dramatisk og fin ending når det går hull i den!

Min og Audun sin piñata! Veldig lett å lage! Jeg forklarte kjapt hvordan Audun skulle gjøre det, også gjorde han det. De ble jo nesten helt like :-) Det er viktig å handle inn masse godteri og da spesielt godteri som er innpakket! Ellers blir det fort mye gris!

Handleliste:

konfetti, godteri, papp, saks, teip, lim, silkepapir, pensel, bånd, papir, tusj

​Håper dere liker!!

Marta Alise

Liker