VIDEOBLOGG FRA MALLORCA

​I dag har jeg brukt noen timer på denne videoen her :-) Håper dere vil se den! Det er alle klippene vi tok i Mallorca satt sammen til en video! Tenkte det kom til å ta flere dager men vi hadde ikke filmet såååå mye. Så da ble det overkommelig! Vi må absolutt bli flinkere til å filme når vi drar på tur... Vi har tatt noe i hver ferie men ikke nok til å lage video egentlig... 

I kveld har jeg tatt på alle stearinlys, laget meg babymat og svart på mail! Om du ikke har fått svar får du det før i morgen. Jeg har lovet meg selv at jeg IKKE skal legge meg før jeg har kommet til bunns :-) Dritt lei av å ha det hengende over meg, så i kveld tar jeg ett skikkelig tak! Har Hart of Dixie på i bakgrunnen. Er godt inne i sesong 2. Synes det er veldig koselig tvserie men har en del teite scener og episoder som jeg bare blir flau av å se på. Haha.. Noen flere som er enig? Veldig good-feeling serie, men nesten litt for mye.. Man skjønner jo hele tiden hva som skjer.. Men men.. Nå har jeg sett SATC og Friends 10 ganger alle sesongene, så på tide at jeg har noe annet på i bakgrunnen! Er veldig selskap med noen stemmer i bagrunnen.. Hva gjør dere i kveld? 

Marta Alise

Liker

Kommentarer

K
,
Kjempe bra redigert og fin film 😊
martaalise
martaalise,
Takk K <3 😃 Jeg prøver, men kan ikke si at det er min favoritt-hobby! Haha!
nouw.com/martaalise
Katrine
,
Så fin video, ser ut som dere har stor kost dere 😊 Ha en fortsatt fin kveld videre 😀
martaalise
martaalise,
:D Det har vi! Veldig deilig å være hjemme også da <3 Tusen takk og i like måte <3 😃
nouw.com/martaalise
Malin Therese
,
åå, så koselig video! Veldig fint redigert! Og så ut som en super fin tur 😊 hva heter den første sangen som spilles av forresten?
Ha en fin kveld videre!
martaalise
martaalise,
If only for tonight heter den <3 Kevin Andersson er artist!
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Tusen takk forresten <3 😃 Ha en fin søndagskveld! <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Utrolig fin video, fikk skikkelig lyst å bade!! Sjekk det vannet liksom😍 Hvor fant du sanger som du kunne bruke i filmen?:)
martaalise
martaalise,
:D Haha ja vi bada hele tiden!!! Sang fikk jeg fra bensound.com 😊
nouw.com/martaalise