VIDEOBLOGG: Dette har jeg aldri fortalt på bloggen

Hei dere! Håper dere har en fin søndag og at dere koser dere med fastelavnsboller! Det er faktisk år siden jeg har gjort... Sist jeg spiste det var hjemme hos mamma når jeg bodde der og jeg flyttet ut når jeg akk hadde fylt 19 år! Så det er syyyyykt lenge siden! Jeg skulle jo ha bakt boller i dag istedenfor å tipse dere om juicen, men jeg tenkte at det var nok at bolle-oppskrifter der ute og jeg kan ikke si at jeg er den flinkeste bollebakeren, så da ble det som det ble! Men, nok om boller :-) Haha!

I dag har jeg lastet opp en ny video på kanalen min. Som dere vet så var februar en måned der jeg skulle utfordre meg selv og virkelig nå litt nye høyder med bloggen. En av de målene jeg satt meg, var å dele videoblogg oftere og det har jeg fått til! Woho! Jeg skal selvfølgelig forsette med dette i mars, for jeg har veldig fine seertall på youtube. Kunne bare ønske meg litt mer abonnementer.. Men det kommer vel ;-) Haha! Høy selvtillit er bra!

På denne videoen valgte jeg å fortelle om ting jeg aldri har skrevet om på bloggen før. Jeg er innom to ting fra Sør-Afrika, én ekkel episode fra rettssaken i fjor, én episode fra Egypt turen vår i 2015 og en ting til som har fått meg til å tenke ekstra mye. Håper dere vil se den. Det er ikke ofte jeg deler sterke inntrykk som går hardt innpå meg. Jeg har en tendens til å holde mye inne også tenke og tenke før jeg forteller det videre.

Men, fortell meg gjerne hva dere synes og legg gjerne igjen en kommentar! Husk å abonnere på kanalen min HER

:-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ida
,
Flere slike videoer takk! Synes det er kjempe artig når du har videoblogg. Kan bli litt kjedelig med tekst hele tiden. Dere lever et spennende liv! Av og til kunne jeg ønske at jeg kjente dere!
martaalise
martaalise,
Anita
,
Må jo være noe galt her, er bare en tynn stripe, hører stemmen din, men kan ikke se noe?
martaalise
martaalise,
Hei Anita. Takk for at du sa i fra. Alt er ok nå <3 😃
nouw.com/martaalise
maylisee
maylisee,
Samme som Anita 😣
nouw.com/maylisee
martaalise
martaalise,
nå er den ok 😃
nouw.com/martaalise
Lise
,
Kjempe fin video! Fungerte ikke tidligere idag da, men nå gjør den det 😄
martaalise
martaalise,
P
,
Trykk innpå den tynne stripen. Da fungerer det 😲) gå inn på kanalen.
martaalise
martaalise,
:-) Nå er alt ok!
nouw.com/martaalise