VIDEOBLOGG: Dessert til valentinsdagen

God søndag dere! Har dere hatt en fin helg? Denne helgen har for min del gått i ett. Jeg har hatt noe å gjøre hele tiden og slappet av veldig lite. Til og med bloggen har blitt litt nedprioritert og det liker jeg dårlig. Men jeg er tilbake nå da :-)

I dag tidlig hjalp Audun meg å lage verdens beste dessert! Jeg har aldri sett den før noen sted, men jeg har alltid drømt om å kombinere disse tingene sammen. Oreokjeks, sjokolademousse og krem! Mmmmm!!! I tillegg er denne desserten superenkel å lage :-) Her er steg for steg og video ligger helt under --->

- du trenger -

1 pk oreokjeks, , 50 gr smør, 1 pk sjokolademousse, 2 dl melk, kremspray, pynt og kakao

- slik gjør du -

Mix oreokjeksene i en mixer. Jeg brukte smoothieblenderen min. Smelt smøret og rør det godt sammen med de knuste kjeksene. Dette blir bunnen. Finn frem to søte former og legg blandingen oppi. Trykk godt ned i og sett formene i kjøleskapet. I mens kan du starte på sjokolademoussen. Her har jeg jukset og kjøpt en som blir ferdig på 1-2-3! Den blandes ut med 2 dl melk og for å få den ekstra bra brukte jeg en mixmaster. Rørte i ca 1 minutt før jeg helte det oppi formene. De skal tilbake inn i kjøleskapet og der skal de stå i 1 time.

Etter 1 time kan du ta ut formene fra kjøleskapet. Legg kaken på en fint fat og pynt med krem og sprinkler. Siden det er valentine brukte jeg masse hjerter.

happy valentine!

Følg meg gjerne på facebook for flere oppdateringer! Kommer med oppskrifter hver søndag og onsdag :-)

___________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer