VIDEOBLOGG: bli med meg og pakk til Spania

God morgen fra Spania! Så herlig å være vel fremme og våkne opp her i dette fine landet. Mitt land! Ett av de i hvertfall, haha :-) Føles helt rart at det er søndag i dag. Jeg er i helgemodus NÅ jeg. Har ikke vært det før nå for jeg har stresset litt med flyreisen og alt annet vi har vært med på. Det har gått i ett de siste dagene altså. Men det passer kanskje fint at jeg er i helgemodus. Vi skal tross alt være på ferie i en uke. Ja, jeg har bloggen - men det er sykt deilig å blogge fra utlandet!

Når jeg pakket tidligere i uken så filmet jeg prosessen min og den håper jeg dere vil se! :-) Nå skal jeg ta frem kamera og knipse bilder av huset før vi skal spise frokost sammen med familien! Vi blogges etterpå! Tusen takk for alle fine "god tur"-snaps/kommentarer!

___________________________________________________________________________________

Følg gjerne facebook-siden min for oppdateringer!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Mia Marita
,
Elsker denne pakkevideoen 😊 Håper på flere pakkevideoer i fremtiden <3 <3 Du er så glad, levende, ærlig, søt, jordnær og vakker! Minner meg om min datter som er bare 12 år, men har flere av de samme trekkene og fargene <3 Ha en fin dag i Spania! Hilsen fast leser i 30-årene.
martaalise
martaalise,
Hei Mia og tusen takk for kommentaren din <3 litt sent svar men jeg er litt treg, hehe! Så grei du er <3 og så mange fine ord <3 klem fra meg til deg!
nouw.com/martaalise