Vi skal til Sør-Afrika likevel!!

Kjære lesere!

Kunne ønske jeg alltid kunne skrive hva som skjer og hvordan jeg tenker her inne på bloggen. Men slik er det ikke. En dag vil jeg fortelle detalj for detalj, men ikke akkurat nå. Som dere vet så er vår situasjon litt rar og med det, så valgte jeg å fortelle dere at vi ikke skulle til Sør-Afrika likevel. Jeg vet det ikke skader noe at dere vet, men jeg har ikke kontroll på alle som leser bloggen så da ble det sånn. Jeg vet også at det ikke er alle som ønsker oss alt vel.. Det så jeg allerede 10 minutter etter at "Vi skal ikke til Sør-Afrika likevel"-innlegget ble lagt ut. "Haha" er vel ikke akkurat en kommentar som kommer fra en som heier på oss..

Så ja, vi skal til Sør-Afrika og flyet går i morgen. Kan ikke si at jeg synes det er kjekt å dra ut en løgn og få folk til å synes synd på oss fordi vi ikke kan reise osv. Men jeg fikk en veldig dårlig magefølelse når jeg bestilte billettene og enda dårligere når jeg valgte å blogge om det. Det er litt for dyr reise til at det ikke blir noe av. Håper dere ser litt hva jeg skriver mellom linjene og forstår meg og valget mitt!

Men dette skal være en god og kjekk nyhet og selv om jeg har dratt en hvit løgn her inne så håper jeg likevel dere vil klikke dere inn å lese! Lover å blogge bra fra Sør-Afrika -ærlig og ekte. Håper bare at internettet der nede samarbeider med meg. Har også skrevet noen forhåndsinnlegg slik at det blir variasjon i bloggen ❤ Ønsk oss god tur! Jeg er jo ikke særlig glad i å fly.. Tror alltid at min siste time er kommet når jeg reiser..

___________________________________________________________________________________________________________________

Følg oss i Afrika på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Henriette
,
God tur dere fortjener dette! 👍
martaalise
martaalise,
Hei Henriette <3 Takk for det 😃 Så koselig at du synes det! Klem til deg!
nouw.com/martaalise
Turid
,
Så supert, da får Audun en minnverdig bursdag (grattis så mye til han forresten) og sammen med deg må han bare få det flott.
Gleder meg til å stikke innom igjen og følge dere på turen. Ha det godt og kooos dere.=)