Vi rømmer landet på 17. mai

På årets kjekkeste og gøyeste dag reiser vi til Sharm El Sheik, Egypt! Det er faktisk min yndlings dag, men kun når det er fint vær og jeg har bunaden min. Det er meldt stygt her på Sørlandet og bunaden min ligger i Bergen, så da rømmer vi landet og heller tar oss en ukes ferie i varmere strøk! Kjenner det skal bli deilig å komme seg bort og bare være litt kjærester. Det er lenge siden sist vi var på ferie, hele to måneder siden, men da var vi med familien min! Denne gangen er det bare jeg og Audun! ♥

Ah, det var så herlig å våkne opp i dag. Har sånn syk energi og adrenalin i kroppen. Det er samme følelse jeg får hver gang jeg skal på ferie! Det er verdens beste følelse etter forelske. Nå er vi godt i gang med pakkingen! Er det bare jeg som lager pakkeliste? Jeg har en tendens til å pakke med meg for mye.. Sommergarderoben min er absolutt den fineste, og det er sååå mye jeg har lyst til å gå med! Synes det er vanskelig å få med meg alt, samtidig som jeg skal føle meg vel og fin når vi er på reise. Ikke aner jeg hvordan shopping mulighetene er der nede heller.

Egypt er et land jeg aldri har vært i, men alltid hatt interesse for. Det er så mye spennende historie og kultur, bare synd vi bare er en uke. Ellers hadde vi garantert dratt til Kairo for å se pyramidene. Men det får bli neste gang. Jeg klarte også å få med meg en av nyhets artiklene i VG i dag. Der stod det at Egypts tidligere president er dømt til døden. Jeg har ikke mye peiling på politikken i Egypt, men betyr dette at det blir oppstandelser og demonstrasjoner? Jeg er litt redd kjenner jeg, kanskje ikke så smart å dra til Egypt AKKURAT nå.. Men samtidig gleder jeg meg mye til å reise og håper på det beste!

Hva synes dere om bilde meg og Audun har malt sammen? Haha! I februar var vi i Argentina, Buenos Aires og nå har vi enda ett land vi kan krysse av på listen! Jeg tar gjerne i mot tips og anbefalinger om ting vi må få med oss! Vi elsker utflukter, kultur, shopping og gode restauranter! Jeg gleder meg sånn til vannpipe og magedans!

Følg reisen vår på facebook HER

eller på

instagram HER.


Marta Alise

Liker

Kommentarer