Vi lærer ALDRI!!!

Da er vi akkurat ferdig i dusjen og klar for middag her på hotellet. Dagen i dag har vært veldig varm og fuktig.. Hadde egentlig planer om å sitte i skyggen å blogge, men shitt det var varmt! Ble heller en lang tur på stranden med Audun og nå er vi hummerrøde begge to! Jeg i ansiktet og Audun på ryggen! Vi lærer ALDRI!

Dette bildet er fra i går kveld før middagen.. Huden min var så fin.. Og nå har jeg ødelagt den helt :-O Vet ikke helt om jeg er klar for å vise meg offentlig, haha 😰😂 Men ikke kjeft på meg... Jeg har smurt meg.. Bare ikke nok! Litt vanskelig når man svømmer og svetter vekk alt!

- kjole//H&M, sko//Thailand, veske//marked -

____________________________________________________________________________________________________

Her er gårdagens antrekk. Jeg elsker denne kjolen som jeg kjøpte på salg for 150 kr! Kunne gitt 20 ganger mer! Elsker når plagg er heklet og passer så fint om sommeren :-)

Ellers gikk jeg med en gammel veske som jeg forsatt er forelsket i. 😍

Men nå skal jeg ta et skikkelig dykk i sminkepungen før middag! Audun er SÅ utålmodig når han er sulten! Så om dere synes dette var et kort innlegg så er det hans feil! Haha :-) Blogges snart igjen

_____________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Utrolig fint antrekk!:) også så fin og brun <3
martaalise
martaalise,
Takk 😃 ja brun men rød i trynet :-O
nouw.com/martaalise
Pernille
,
Fin kjole
martaalise
martaalise,
Tusen takk 😃
nouw.com/martaalise