Vi klarer ikke å bestemme oss...

Tusen takk for alle bidrag til konkurransen min ♥ Dere er jo bare helt utrolig skjønne og kreative! Har litt mindre nerver nå selvom jeg ikke er helt enig med meg selv. Det er veldig mye jeg har lyst til men så har jeg en begrensning i tiden.. Det er jo bare en uke til!! I går var vi ute å hadde en liten mini-kjærestedag. Vi spiste lunch i byen også tok vi noen bilder. Det var årets første dag med den rosa kåpen min. Jeg kjøpte kåpen for to år siden. Jeg så den fra gaten og inn i butikken, den måtte jeg bare ha! Koste hva den vil!

Minner meg veldig mye om en kåpe som mamma laget til meg når jeg var liten. Den var nok ikke like "damete" men det var samme rosafarge. Utrolig søt! Viser mer bilder senere ♥

Kan ikke skryte så veldig mye av lunchen men vi fikk den gratis i hvertfall så vi lot vær å klage. Jeg har forresten farget håret svart. Ikke så kledelig på meg når det er så hard farge men håret mitt lysner så fort så for å unngå å måtte farge det igjen om en mnd så valgte jeg heller litt sterkere farge også får det bli mørkebrunt etterhvert. Jeg er i hvertfall fornøyd for de gule stripene i tuppene hunter meg..

I går brukte vi store deler av kvelden på å lete etter et hjem. Ahh.. Dagene bare går og plutselig er vi halvveis i november og har forsatt ikke funnet noe.. Det føles rart å skulle forlate denne leiligheten som vi har bodd i 1,5 år. Føles som vårt selvom vi bare leier. For å være helt ærlig så har vi mest lett i boliger i utlandet, nærmere bestemt Thailand. Jeg kunne godt tenkt meg å bo i et spansktalende land men det er så mye mer kriminalitet og faenskap i Sør-Amerika. Det er liksom ingen steder i Norge som vi må bo eller som føles som "hjemme" også er vi veldig eventyrlystne begge to. Synes dere at vi skal satse på utlandet? Har noen av dere bodd i Thailand før?

Marta Alise

Liker

Kommentarer