Vi har hatt besøk av VG

Nå har vi akkurat spist middag som jeg har laget til oss og en kompis av Audun. De sitter å drikker øl og prater om gamledager mens jeg sitter her med bloggen og Friends på TV. I dag har vi hatt VG på besøk og de har intervjuet oss begge. Det gikk veldig bra, tror jeg i hvertfall :-) Aner ikke når det kommer ut men det blir spennende.

Jeg merker det er litt uvant å bli intervjuet, selv om det ikke er første gangen. Jeg er så redd for å si noe feil eller noe som kan tolkes feil. Jeg vet hvor lite det skal til før noen misforstår. Men men. Heldigvis får vi lese gjennom før det blir publisert.

I morgen får vi besøk fra foreldrene til Audun. Det blir første middagen her i leiligheten sammen med dem. Vi burde egentlig arrangere en liten innflyttningsfest, men jeg ser ikke helt når vi skal få til det. Neste uke skal vi til Oslo og uken etter det kommer mamma og de til Arendal.

Nå skal jeg lage til ett innlegg som kommer i morgen tidlig med bilder av stuen vår :-) Håper dere kommer innom igjen da ;-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer