Vi har fått besøk av småtroll

I går kom Audun hjem med 2 av onkelbarna sine. De har vi vært med mange ganger, men det er veldig lenge siden nå føler jeg. To av tre skal være hos oss noen dager og det blir så koselig. Vi laget til inne på walk in closet til de og de sov som to bebiser helt til halv ti i dag. Audun stod opp for å sette på en eller annen larve de liker å se på, på Netflix og ti minutter senere laget jeg en stor frokost til de.

Vi har bakt rundstykker, laget skogsbær smoothie, skjært opp grønnsaker og frukt, laget omelett, speilegg og bacon og hatt masse pålegg + yoghurt. Tror de ble mett :-) Haha.

My kind of breakfast 

Nå er Audun på fotballbanen rett ved oss sammen med én og jeg sitter her å tegner med den andre, haha :-) Vi har et lite mysterium her i Arendal nå. Vilde mistet tannen sin på vei bort her i går, men hun sov, så hun hadde den i hånden og trodde den lå trygt der. I løpet av siste del av bilturen har hun enten lagt den ett trygt sted i søvne eller mistet den. Men hun hadde hverken lommer på overdel eller underdel. Så nå har vi vært å letet gjennom hele bilen, i bagasjen hennes og på bakken. Men den er ingen steder :-O Ville gjerne finne den så vi kunne sette den frem til tannfeen, men nå skriver hun brev til tannfeen for å forklare saken, så vi får håpe at hun synes det er greit likevel ;-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Sååå koselig 😊 åneei den må jo finnes igjen den tannen, håper dere finner den, vist ikke hjelper det nok og skrive brev <3 det ordner seg nok 😃 haha
martaalise
martaalise,
haha ja ble ett brev og svar <3
nouw.com/martaalise
Anna
,
Håper dere finner tannen 😃
martaalise
martaalise,
Vi fant den ikke 😟
nouw.com/martaalise