Verdens verste barnevakt

Denne uken har vi som fortalt, hatt Ylva på besøk mens svigers er på tur. Det har vært litt opp og ned turer. Jeg har lært henne å kjenne litt bedre. 1) Hun er alt for glad i mat. 2) Hun er veldig sta 3) Hun digger meg, følger etter meg overalt. Hin dagen var jeg alene med henne og da hadde Audun tatt med seg turbåndet hennes i bilen. Da måtte jeg være litt kreativ som dere ser. Tror det er det fineste båndet hun har hatt :-)

På fredag var vi mye ute på verandaen og plutselig stod hun å tisset. Det rant ned på naboen sitt bord og jeg flyktet innpå rommet i frykt om å få kjeft. Heldigvis har de en hund, så kanskje de tror han har klatret oppå bordet og gjort fra seg. Vi hadde også et uhell senere på dagen, da bæsjet hun midt på verandaen og noe av dette falt jo også ned selvfølgelig. Haha. Er det mulig.. Vi hadde til og med vært ute med henne 3 ganger. Ellers har det vært koselig å ha henne på besøk, hun har fått litt for mange godbiter og jeg og Audun har bestemt oss for at vi IKKE skal ha hund :-) Haha.

Vi hadde en liten photoshoot i går. Hva synes dere?

Spansk señorita ♥

♥ John Travolta

♥ Flower girl

Hun er så sinnssykt snill, litt mindre rett for henne etter photoshooten vi hadde i går. Haha :-) Så lenge hun får oppmerksomhet er hun med på alt. Tror hun syntes dette var veldig artig. Hun stod helt stille når jeg skulle kle på henne og logret som bare det når jeg tok bilder av henne. Snakk om å samarbeide. Modell-Ylva!

I kveld skal vi levere hun fra oss og det blir godt! Hun er koselig og stille, men forsatt det ansvaret som er litt uvant. Får dårlig samvittighet om hun ikke får nok tur eller mat med en gang. I dag er vi vært oppe hos svigers for siste finish med vårrengjøring!

Hva skjer hos dere?

Følg oss gjerne gjennom dagene på snapchat

@martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer