verdens mest interessante dag

Er det noen som er våken? :-) Hater at jeg ikke fikk blogget én gang til i dag, eller i går? Jeg går sjeldent en dag der jeg kun blogger én gang, men jeg hater når det skjer. Greia er at jeg og Audun er helt utslitt! Vi har holdt på med noe i hele dag og på slutten så gikk alt veldig fort. Vi bor jo 45 min unna Kristiansand og vi liker oss veldig godt der, så når vi trenger flere ting og begge har tid - så drar vi bort der! Vi koser oss skikkelig! Spesielt om vi drar innom IKEA.. Eller, det er mer porno for meg enn for Audun. Men med litt godteri og god mat, så blir han fornøyd også!

Vi startet dagen litt sent og det resulterte i at vi fikk så dårlig tid på slutten. Så mye å rekke men så liten tid! I morgen skal jeg stå opp grytidlig! No mercy. Så jeg burde gå å legge meg snart, men vi MÅ spille litt SuperMario først. Jeg er så hekta! Jeg begynner å vinne litt over Audun nå ;-) Han sier jeg er en god konkurrent - et stort kompliment til meg! HAHA! En venninne sa vi var som to små barn, og ja, vi er vel det! På lørdag skal vi til Spania og jeg gruer meg til å gå en hel uke uten SuperMario.

Det var så vanskelig å være flink på IKEA... Det resulterte i Oreokake på meg og Creme Brule på Audun. Vi tar alltid forskjellig også deler ;-) 70-30! En supergod deal for Audun.. I morgen når jeg står opp skal jeg gjøre dobbeløkt med yoga siden jeg tok meg fri i dag. Håper oreokaken forsvinner for å si det sånn!

bluse her, trenchcoat her, øredobber H&M

- verdens skjønneste shoppingpartner -

Etter én time på IKEA så dro vi til Sørlandssenteret - Norges største shoppingsenter ;-) Har noen av dere vært der? Jeg elsker å gå der! Før synes jeg det var så stort men nå vet jeg hvor alle butikkene er og har skikkelig koll på alt. Farlig? Haha! Er dere ikke imponert over at jeg kun var på IKEA én time? Vi pleier alltid å være der minst 2-4 timer! Men denne gangen fant vi det vi skulle med en gang også konkluderte vi om å kjøpe det skapet etter Spania. Vi må ha en større bil.. Men det ble ikke bomtur altså, vi fikk med noen fine planter og ett par lys! Umulig å gå inn der uten å få det med seg hjem! ;-) Enig?

Som dere sikkert skjønner så har vi hatt verdens mest interessante dag! Haha. Not. Men vi hadde det veldig gøy. Audun er en skøyer når han er på shopping. Finner på så mye rart og jeg blir så flau når det er masse folk rundt oss, men så klarer jeg ikke å la være å le. Dere så det sikkert på snap! Men nå skal jeg legge vekk pc og være litt med Audun før vi legger oss. Blir en sen natt. Hørte vi var på TV i dag også! Så noen av dere på? Vi kommer på TVNORGE i morgen 22.30 visst dere ikke ha fått med dere episoden! Håper dere vil se ;-) Vi blogges i morgen tidlig! Da kommer jeg med en supersunn og deilig oppskrift som dere bare MÅ prøve!

__________________________________________________________________________________________________________________________

følg meg gjerne på snapchat: martalise

(innlegget inneholder adlinks)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

maylisee
maylisee,
Går ALDRI ut av ikea uten noe...
nouw.com/maylisee
E
,
Så dere på tv igår også . For tredje gang, haha <3
Turid
,
Shopping er tøfft - lov å unne seg noen kalorier da. 😊