Vemodig å være i Oslo igjen

God kveld alle! Har dere hatt en fin start på uken? Nå sitter jeg i Oslo hos min lillesøster. Vi dro i dag tidlig og var fremme 3 timer senere. Jeg har vasket, ryddet, vært med Mariela, gått på tur, sett på tv og videoblogget. Jeg er akkurat ferdig å redigere så i morgen legger jeg den ut. Så om du vil se meg på video i morgen, må du gjerne komme tilbake. Jeg utlyste en spørsmålsrunde på snapchat (det var en skjønn Elise på 12 år som foreslo dette), og jeg fikk inn så mange spørsmål. Prøvde å besvare de som gikk mest igjen! Gleder meg til å vise dere!

Det er litt vemodig å være her i Oslo, for jeg er jo ikke her for å ha det gøy. Det er blandede følelser. Jeg er kjempe lykkelig (som dere ser på bildet) fordi jeg skal se Audun igjen om 24 timer men lei meg fordi virkeligheten slår inn på onsdag. Men men.. Håper jeg klarer å holde humøret oppe og være den beste støtten jeg kan for Audun.
Nå skal jeg lage en tunfisk salat til Mariela som kommer hjem fra jobb om 20 min. Synes så synd på henne som måtte jobbe idag. Hun er flink 🙆💗

Vi blogges i morgen tidlig!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Masse lykke til på onsdag❤️ Tenker det skal bli godt og se han igjen idag😊
martaalise
martaalise,