Velkommen til min nye blogg!

God mandagskveld! For dere som ikke kjenner meg, så heter jeg Marta Alise og er 23 år gammel. Jeg bor i Arendal med kjæresten min Audun, men jeg er egentlig fra Bergen. Jeg blogger mest om vårt personlige liv på godt og vondt, interiør, ferie, mat-oppskrifter, diy og outfits. Jeg har blogget i ett år på blogg.no og dette er min første på post her på nouw.com. Alt føles litt rart akkurat nå! Men dette har vært i tankene siden før jul og nå har jeg endelig bestemt meg for å gi dette en sjanse. Det er veldig spennende og nytt for meg men jeg håper at alle ønskene mine blir oppfylt og alle mål blir nådd!

Det er en stor sjanse å bytte bloggplattform, i hvertfall om man ikke er en "toppblogger". Jeg har selvfølgelig vært inne på tanken at jeg skal rase ned i lesertall men jeg har troen på at jeg tar med meg de faste følgerene mine og at skille ikke vil bli så stort. Noe annet som er litt dumt er at jeg mister alle de fine kommentarene jeg har fått det siste året. Dere som har fulgt meg har blitt så flinke til å kommentere og jeg får helt vondt inni meg at jeg ikke får ta de med meg..

Ellers er jeg veldig fornøyd. Jeg opprettet denne bloggen før helgen og ser allerede nå hvor mye bedre denne bloggplattformen er. Alt er veldig nytt, enkelt og moderne. Men om dere har en mening på hvordan design kan bli bedre så gjerne si i fra! Jeg gleder meg til å blogge her og håper dere vil følge med videre! Om dere vil ha oppdateringer på når jeg legger ut nye innlegg kan du følge meg på facebook HER

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Elisabeth F
,
No trodde eg du skulle slutte å blogge!! Hjelpes 😃
martaalise
martaalise,
Haha, åhh neida <3
nouw.com/martaalise
Rebecca Iversen
,
Æ e med 😃
martaalise
martaalise,
Takk Rebecca <3 veldig koselig!
nouw.com/martaalise
Tina
,
Åh, trodde du skulle slutte å blogge jeg nå!! følger deg her og selvfølgelig:)
martaalise
martaalise,
Setter jeg veldig stor pris på <3
nouw.com/martaalise
Ragnhild
,
Jeg elsker bloggen din, men er altfor dårlig til å kommentere (skjerpings) ! 😊 Jeg elsker at den er så fargerik og lekker. Blir glad av det. Elsker spesielt dine personlige innlegg, blogging om reisene deres og Audins opplevelser fra fengsel:)
Den nye bloggen ser veldig fin ut.
Noe jeg personlig foretrekker er at menylinjen er på høyre side og ikke venstre, men det er jo en smakssak!:)
Ha en fin dag:)
Ragnhild
,
Haha, nå så jeg at jeg skrev Audin;P
martaalise
martaalise,
<3 søte deg! Tusen takk for fine ord 😊 <3 ja jeg også gjør det faktisk. Men tenkte å variere litt.. :-O bytter nok en eller annen gang!
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Haha Audin er helt innafor 😉
nouw.com/martaalise
Helene
,
Veldig fin blogg 😊 gleder meg til å følge med videre <3
martaalise
martaalise,
:D Tusen takk! <3
nouw.com/martaalise