velkommen hjem til oss

Kan ikke tro at klokken er ni allerede. Jeg har ikke sittet på ræva før nå... Men vi har gjort mye gøy da! Blant annet å pynte juletreet som dere kanskje forstår! Vi har også pyntet litt rundt i leiligheten og nå er det veldig julete og koselig her.

Noe annet jeg har fått gjort er å lage lys! Jeg har spart på stearin i hele år slik at jeg kan bruke de på nytt igjen. Blir jo aldri brent ned ordentlig. Så jeg har laget lys til både oss og noe jeg skal gi vekk i gave. Et lite tips om du vil gi bort noe hjemmelaget ;-) Ellers har jeg laget skrubber og middag! Skrubber av sukker, kokosolje og lavendel. Lukter sykt godt og huden blir silkemyk av den :-) Enda en hjemmelaget julegave! Eller til seg selv. Jeg har alltid en skrubb i dusjen. Men nå skal dere få se hvor koselig det har blitt her. Håper dere får julestemning ❤

Her er min nye julepysjamas. Tror det ligger en under treet til meg også, men klarte ikke å vente lenger. Var den ikke søt? Utrolig koselig å stå opp tidlig, pynte juletreet, pakke inn gaver og kose seg i denne pysjen! Hadde vært koselig å klemme inn en julefilm også men da må jeg i dusjen først for vi har gjort 40 minutters yoga økt i dag. Synes dere det var fint pyntet forresten? :-) Glad jeg endelig fikk gjort det! I morgen skal vi på show og på søndag skal vi til svigers! Audun mente vi ikke trengte å pynte juletreet siden vi skal til Bergen neste uke. Men hallo.. Vi må innvie leiligheten vår. Har ikke hatt noe jul her pga at vi flyttet i romjulen i fjor..

Men hva har dere gjort i dag? Har dere pyntet juletreet eller tviholder dere på lille julaften-tradisjonen? :-)

_________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Martine
,
Hei! Så koselig dere har pyntet 😊 Synes du har så fine bilder på bloggen din, og lurer på hvordan kamera + linse du har 😊
Turid
,
O helga natt, så kreativ du er, dette så bra lekkert ut. Har "tyv" startet jeg også Jula er så kort at jeg synes vi kan strekke den litt.
anneliaaland
anneliaaland,
Så hyggelig, og fint dere har ordnet det til jul 😃 God helg!
nouw.com/anneliaaland
T
,
Kunne gjerne feiret jul der...
Helene
,
Så utrolig koselig!😊 Mangler bare litt snø på utsiden nå men ser ikke ut til at det kommer før jul :/