Vel fremme i Afrika!

God morgen fra Egypt!


Så spennende! Jeg har aldri vært i Afrika før, inntil nå selvfølgelig! Litt stas! Vi kom frem i natt til hotellet og var helt dausliten. Hotellet heter Mariott Sharm El Sheikh og er veldig fint(så langt)! Det er fem stjernes hotell, så vi har høye forventninger! Reisen gikk fint, men vi hadde noen jævler som satt rett foran oss. De satt ikke stille, de veivet frem og tilbake, hev jakker i mellom seg og prompet!!! Voksne menn altså.. Er dette normalt i Egypt? Å prompe foran andre? Haha.

Visum koster 250 kr og heldigvis kan man kjøpe det på flyet om man er skandinavisk borger.

Jammen med bra at jeg så dette og leste meg opp før jeg reiste, for vanligvis reiser jeg med det spanske passet!

Og alle øvrige borgere må søke visum til ambassaden utenom!!! Vi har noen privilegier vi nordmenn..


Audun er så søt! Med en gang vi kom frem til hotellet pakket han ut for meg mens jeg fikk gå i dusjen.. Så snill og herlig! Myggene tok å spiste meg allerede i går kveld når jeg drev å tørket meg. Har fått 5 myggbitt allerede, de tar livet av meg! Men jeg skal ikke klage, for nå skal vi nemlig ut å sole oss litt. Først litt frokostbuffee! Frokost på hotell er jo nesten bedre enn middag, eller hva? Vi har allerede sett litt i turguiden og det er så mye å finne på.

Så synd at vi bare skal være her en ukes tid!Vi har jo utrolig lyst til å oppleve Kairo og pyramidene. Men det får bli neste gang!

Har dere det bra? Noen som er fyllesyke på jobb?

Følg oss på ferie i Egypt på instagram: @martaalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer