veien videre

Også var det veien videre da. Er vi sammen, er vi ikke sammen. Jeg er lei meg på snapchat i det ene øyeblikket, men i det andre så viser jeg en morsom film/bilde av Audun. Jeg skjønner dere er forvirret. Jeg er det selv... Men vi er forsatt sammen og vi prøver å ta en dag av gangen. For å være helt ærlig så var det helt rævva for en uke siden, også hadde vi en gøy helg sammen med mye latter og kos før alt raste igjen i forgårs. Men i løpet av gårsdagen så ordnet ting seg igjen og jeg håper vi klarer å finne tilbake til de fine dagene vi ellers pleier å ha. Det er forsatt vondt og det er ikke glemt, men en dag av gangen.

Jeg kan med hånden på hjerte si at dere som har tatt direkte kontakt med meg eller lagt igjen kommentar har hjulpet meg så mye. Jeg kan telle på én hånd de som har vært negativ og skrevet "gå fra han" osv. Jeg setter sånn pris på at dere ikke tar det som drittslenging av Audun eller oss. At dere forsatt har troen og støtter begge to. Mens de som har tatt kontakt med Audun er litt annerledes. Der er jeg den stygge ulven selv om de ikke vet alt. Litt ironisk, ikke sant? Audun forteller at de ikke skjønner hvorfor jeg skriver som jeg skriver og at de ikke liker at jeg "henger" han ut. Lite vet de at det er Audun selv som ville at jeg skulle blogge om dette...

Han har spurt meg så mye om bloggen i løpet av forrige uke. "Skal du ikke blogge snart?". "Du må blogge selv om vi krangler". Og da har jeg svart at jeg synes det er vanskelig å blogge når jeg ikke har det bra. Svaret jeg har fått av Audun er at det er jo da jeg må blogge. Det er jo da jeg må fortelle. Jeg er så åpen om alt mulig annet, så hvorfor ikke dette? Og han har helt rett. Hvorfor skal jeg bare blogge når jeg har det bra. Det går jo mot alt jeg står for.

Men så har vi de som sier at vi bare "faker" dette her. At det bare er skuespill. Virkelig? Finnes det noen som gjør slikt? Det er til og med opprettet diskusjon på forumer på nett der folk tror vi bare tuller. Men jeg skal ikke klandre dere. Det er jo litt rart å snappe at jeg er lei meg for noe Audun gjorde, samtidig som jeg er med han. Men har dere aldri vært gjennom noe vanskelig? Brudd? Krangel? Det er jo veldig frem og tilbake og man er opp og ned med følelser. I det ene sekundet så er man "a strong independent woman" som klarer seg selv, og i det andre så er man bare trist og desperat etter å bare være i armene på kjæresten. Det er vondt. Det er rart. Det er fint.

Men til dere som tror at Audun har vært utro, han har ikke det... Men jeg ble forsatt såret og det er forsatt veldig rart alt som har skjedd. Jeg er forsatt i sjokk men prøver å komme meg videre... Tillitsbrudd er noe av det verste man kan oppleve i et forhold. Men jeg må følge hjerte, så da gjør jeg det.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Linda
,
❤️ Ønsker dere masse lykke til og håper dere finner ut av det hele❤️
martaalise
martaalise,
❤️❤️ Klem
nouw.com/martaalise
Anny
,
Ikke krangle! Jeg har selv gått inn i fengsel med en krangel bak meg og det var ikke kjekt! Sårende og vondt!
martaalise
martaalise,
Ja 💔 Ikke bra!
nouw.com/martaalise
Trine
,
Det er dessverre de som vil støtte mannfolka uansett hva de gjør. Hadde en hel vennegjeng som gikk mot meg da jeg valgte å gå fra mannen min. Selv om det var han som hadde sviktet meg. Det handler rett og slett om popularitet. Bra dine følgere klarer å se hva som er riktig og galt. Og selv om de støtter deg, så slenger de ikke om Audun for indirekte støtter de han også og ønsker dere begge det beste. Men ingen kan komme å si at du slenger dritt, eller henger ut noen. Du har kun satt ord på følelsen dine og på hvordan du har hatt det. Ingen kan ta fra deg retten til å dele om ditt liv. Dere har delt verre ting før som fengsel og rettssak. Kjærlighetssorg, brudd, krangler er noe vi alle opplever - så hvorfor skal det ikke kunne snakkes om?
Elin Maresa Nordeng
,
💗 jeg synes dere skal stå på å gjør det dere føles mer riktig. Har hatt noen heftige diskusjoner med min kjære pga småting og det er vondt, vi har hatt én pause pga familien min men våre venner fikk oss sammen igjen å nå skal vi gifte oss 8 juli i år ❤ så hvis dere klarer å finne tilbake så gjør det hvis det føles rett før dere ⚘ heier på dere, stå på
martaalise
martaalise,
Hei ❤️ Åhh så hyggelig at dere skal gifte dere ❤️😍😍fantastisk! Masse lykke til! Og takk for støtten søte deg!
nouw.com/martaalise
Victoria
,
Jeg kjenner meg så godt igjen av mye av det du skriver. Det med å å gå fra å være "strong independent woman" til å lengte tilbake til hans armer på sekundet. Det eneste du skal gjøre er å følge hjertet, og håper du til slutt finner ut hva du synes er riktig å gjøre. Det er ikke lett når man er forvirra, og endrer mening, følelser og innstilling fra dag til dag - eller sekund til sekund. Jeg håper det ordner seg på den ene eller andre måten<3
martaalise
martaalise,
Takk for kommentar ❤️❤️Ja vi kvinner er slik vi... litt dumt. Vi skulle vært hardere!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så godt å høre at dere fortsetter!! 😊 Alle har opp og nedturer. Noen ganger kan nedturene gjøre forholdet enda mer solid 💗😊 Alle er vi mennesker med feil og mangler. Vi er ikke roboter som er programmert til å alltid ta de kloke valgene. Sammen er dere sterke!
martaalise
martaalise,
Takk skjønne deg ❤️
nouw.com/martaalise
Tone
,
Så bra skrevet! Heier på dere, virkelig! <3 men skulle ikke Audun inn å sone nå denne mnd?
martaalise
martaalise,
Jo men han fikk utsatt..
nouw.com/martaalise
Mette
,
Veldig imponerende at du står i det og ønsker å prøve, når du har opplevd et tillitsbrudd. Jeg tror jeg hadde reist bort. Hjem til familien for å få ting på avstand og lufte tankene mine. Kanskje noen gode råd fra andre som ser situasjonen fra utsiden. Du imponerer ved å stå i situasjonen, for du kunne rett og slett bedt han reise et visst sted.. Håper du kommer tilbake som du pleier, for det er vondt å se at du sliter nå. Lykke til!!
martaalise
martaalise,
Takk Mette ❤️❤️❤️❤️ Jeg skal heldigvis litt bort nå. Klem
nouw.com/martaalise
Hege
,
Ville bare si at jeg heier på dere <3 Størst av alt er kjærleiken <3
martaalise
martaalise,
Takk Hege ❤️❤️❤️❤️
nouw.com/martaalise
Victoria,
Jeg håper bare du og dere har det bra, så er DET viktigst. Jeg håper også at dere finner ut av det og at ting ordner seg, den ene eller andre veien. Man vet jo aldri hva som skjer.
viccctoria.blogg.no/
martaalise
martaalise,
❤️❤️❤️
nouw.com/martaalise