vaske-mandag

Endelig har denne dritt ekle og skitne leiligheten blitt min igjen. Den har vært såååå ekkel.. Jeg lover dere! Det har vært sånn at jeg har kjent dritten under beina! Jeg har jo spilt så mye volleyball i det siste, og det drar jeg med inn her.. Alle de ukene i Bergen har heller ikke hjulpet. Jeg vasket som bare det før jeg dro i mai, men likevel, så stinket leiligheten når jeg kom hjem + at det var blitt støvet ned.. Skulle tro jeg var borte i flere mnd..

Ahh.. Så deilig å ta et skikkelig tak i dag. Det var vanskelig å komme i gang, men når jeg først fant fram sakene - så gikk det som en lek. 4 timer senere, og jeg sitter i sofaen. Ahhh.. Herlig. Laget meg en liste tidligere på dagen, og blant punktene stod det: vasking selvfølgelig, blogging og mat-prepping. Alt dette er gjort. Så nå skal jeg ta på meg joggesko og komme meg ut å løpe!

Gulv har blitt støvsugd og vasket, vinduskarmer og bord har blitt tørket støv av, og alt rotet har kommet på sin rette plass :-) Må ikke glemme å nevne at jeg har skrubbet toalettet skinnende rent! Herlig at det lukter rent og pent i alle rom. Nå er jeg nesten redd for å leve her inne.. Haha. Vil gjerne bevare denne husfreden en stund til.. Men er redd, at selv om jeg kun er én person her inne, så tar det ikke lang tid før jeg må ta et nytt skippertak på 4 timer... Fint om alle som skal besøke meg i sommer, kan komme denne uken - haha! For nå er det veldig deilig og fint her. Leiligheten har blitt som den skal være <3
En ting, må jeg ikke glemme å blogge om.. Husker Audun nevnte hvor mange lange hårstrå han fant.. Han stod for det meste av vaskingen før skjønner dere.. Jeg er lat og han er veldig ryddig.. Så det er en perfect macth for meg :-) Men ja, han nevnte at han fant så mye hår.. Og jeg sa at det er ikke mitt, for alt håret mitt er på hodet.. Heeeeehe. Men herregud SÅÅÅ mye hår jeg finner overalt. Så sykt nasty!! Blir flau jeg.. Er en skikkelig ulempe med langt hår når det kommer til rensligheten her hjemme i hvertfall.. Tok heldigvis ikke bilde av det ;-) Dere som har langt hår, vet hva jeg snakker om!
Mine produkter som jeg ikke klarer meg uten! Til gulv, ovn, toalett, bad, dusj ++++

Jeg er ikke noe blogg-materiale i dag. Så det får duge med en klein selfie. Ville vise at jeg matchet sprayen min. Haha. Håper dere har en fin mandag <3 Jeg skal rett på løpetur, også blogge litt, også har faktisk min forsvunnede far tenkt til å ringe meg gitt. Det er noen mnd siden sist. Vi får se om han har noe interessant på hjerte. Jeg skal i hvertfall ta tlf :-) Så grei, er jeg!

Marta Alise

Liker