Våre siste innkjøp

I går var det sykt dårlig vær og hva passer vel bedre enn en liten shoppingrunde med kjæresten? Vi dro til Kristiansand på IKEA, og en del små butikker på slutten. Vi var helt ferdig når vi kom hjem. Min favorittsport uten tvil!

Det som dominerte hele handleturen vår var uteområdet vårt som vi har hatt lyst til å pynte lenge. Jeg fortalte dere at blomstene på utsiden har tatt kvelden? Haha.. Og jeg som ga tips på bloggen om hvordan man skulle plante blomster! Er det mulig 😱Så nå har vi kjøpt falske blomster. De svikter oss ikke + at vi kan reise og være vekke så lenge vi vil uten å ødelegge noe liv!

Til badet...

Disse boksene kjøpte jeg på IKEA og de skal jeg ha i walk in closet mitt. Gjerne med ett par fine sko på toppen! Men kjøpte de først og fremst fordi jeg har ikke så mye skapplass til alle produktene mine. Mariela ryddet ut av alle produktene sine for en mnd siden og jeg fikk alle! Er ikke jeg heldig? Men de produktene har i hvertfall bare lagt i en pose frem til nå og planen er å ha de oppi de rosa boksene :-)

Også til uteområdet vårt.. Det er knøttlite, så vi ville så gjerne gjøre det litt fint! Vi har kjøpt store blomster, mellomstore og småpotter. Ser så koselig ut der ute nå! Skal selvfølgelig knipse noen bilder. Må bare kjøpe noen blomster til..

Vi kjøpte også noen lykter som matcher de pottene vi allerede har. Annet som ble med oss var en agurkplante + potte, såpedispenser, tørkede blomster og vannkanne. Sistnevnte er jo litt rart siden vi nesten bare har falske blomster😂👆. Men men.. Den ble kjøpt før vi bestemte oss for falske blomster og den er jo fin som pynt..

​Nå skal jeg svare på litt mail. Synes det har rent inn veldig mye fra i det siste og det setter jeg såååå pris på! Det som det er mest av er sex og samlivsspørsmål. Jeg er ikke noe ekspert så jeg tenkte å legge det ut her anonymt også kan dere hjelpe meg å svare :-) Noen problemstillinger jeg får til sendt aner jeg ikke hvordan jeg skal svare på... Stikk gjerne innom om litt 

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så utrolig fine blomster!😊 Jeg har ikke noe imot falske blomster synest det er helt topp da jeg ikke har noe tegn til grønne fingre haha
martaalise
martaalise,
ja ikke sant! naboen trodde de var ekte så jeg er fornøyd 😃
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Falske blomster er min beste venn! De svikter meg ikke 😊 De levende derimot.. De bare dør..
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
haha 😋 ikke sant!
nouw.com/martaalise
Lully
Lully,
så mye fint<3
nouw.com/lully
Y
,
Du har fin stil 😍
martaalise
martaalise,
Tusen takk ❤
nouw.com/martaalise