Vår nye zeeeebra stol!

God kveld alle fine blogglesere ♥ Det er så koselig at dere legger igjen kommentarer... Dere har vært så flink til det i det siste, og det setter jeg stor pris på. Jeg synes det er så kjekt å logge inn på bloggen også har flere av dere latt igjen et spor, tusen takk :-)

Så! Over til kveldens avstemning.... Jeg og Audun har vært veldig uenig om en ting i det siste... Og det er en zebra stol vi fant i boden min i Oslo forrige uke. Jeg elsker den!!! Den er så kul, annerledes enn alt annet og ikke minst, har min mamma trekt den om. Det er egentlig en helt vanlig ikeastol men med dette zebrastoffet gjør den stolen så mye stiligere! Jeg elsker den...

Beholde eller ikke?

Den har stått i stuen siden lørdag og jeg tror den har vokst på Audun de siste dagene, men jeg vil ikke ha noe i stuen som han ikke liker. Men vi ble enige om å ha en avstemming, så jeg håper dere legger igjen en kommentar, ja eller nei :-)

Visst jeg taper så får jeg bruke den som sminkestol i walk in closet :-) Den skal IKKE ut av huset i hvertfall, haha. Om dere vil se bilder fra resten av stuen kan dere trykke HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer